Liga 1

600.000 de euro pentru Rareș Pop! Clubul din Superliga negociază pentru „perla” Aradului

Rareș Pop

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 23 decembrie 2023

Dan Șucu pune pe masă 600.000 de euro pentru transferul mijlocașului ofensiv Rareș Pop (18 ani) la Rapid. UTA are pretenții financiare mult mai mari. 

Rapidiștii au anunțat o iarnă plină în mercato. Cristiano Bergodi vrea cel puțin 3 jucători noi pentru a ataca supremația celor de la FCSB. Dan Șucu a trecut la treabă și forțează transferul unui internațional U19. 

Dan Șucu îl vrea pe Rareș Pop la Rapid

Rapid caută noi soluții pentru respectarea regulii U21, în condițiile în care plecarea lui Cătălin Cîrjan pare tot mai clară. Giuleștenii îl au pe fundașul lateral Andrei Borza, dar vor și alte variante.

Din informațiile GSP, Dan Șucu a demarat deja discuțiile cu UTA pentru aducerea lui Rareș Pop. Rapid oferă undeva în jurul a 600.000 de euro, în timp ce gruparea arădeană ar dori să obțină 2 milioane de euro.

Negocierile vor continua în perioada următoare. Finanțatorul Rapidului ar fi dispus să accepte și diverse clauze adiționale. Despre ideea transferului a scris și Prosport.

Rareș Pop a strâns 21 de apariții în acest sezon de Superligă. A marcat 3 goluri pentru UTA. Mijlocașul ofensiv confirmă prestațiile solide din ediția trecută, când a marcat de 3 ori și a oferit 3 pase decisive.

Rareș Pop a fost titular incontestabil la ultimele acțiuni ale naționalei U19 a României.

400.000 de euroeste cota lui Rareș Pop, potrivit Transfermarkt

VIDEO. Florent Hasani: „Am primit mai multe oferte, dar cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.