Liga 1

Chipciu nu vrea să mai întâlnească o adversară din Superligă: „Te aruncă în aer, șapte inși în duel. Incredibil!”

Chipciu, în duelul cu Oțelul / FOTO: Imago

Articol de Adrian Jitea  —  Saturday, 23 December 2023

Alexandru Chipciu (34 de ani), mijlocașul lui U Cluj, spune că Oțelul este formația din Superligă pe care nu ar vrea să o mai întâlnească. De vină e stilul agresiv impus de antrenorul Dorinel Munteanu. 

U Cluj a fost învinsă de Oțelul în urmă cu o săptămână, scor 0-1, în runda cu numărul 20 din Superligă. Alexandru Chipciu a fost integralist în tabăra „șepcilor roșii” și declară că fotbalul practicat de gălățeni este cel mai agasant din campionat.

Alexandru Chipciu, despre Oțelul: „Te aruncă în aer!”

„Dacă mă pui să aleg o echipă cu care să nu joc, din Superligă, e Oțelul. Ceva incredibil, șapte inși în duel, te aruncă în aer.

Când e mingea la tine, tot timpul aleargă. Cum a fost și Dorinel Munteanu. Nu-i întâmplător că a fost la nivelul la care a fost”, a spus Alexandru Chipciu, potrivit sport.ro.

Scapă Alex Chipciu de Dorinel Munteanu?

Alexandru Chipciu ar putea scăpa de un nou duel împotriva lui Dorinel Munteanu. Antrenorul Oțelului a fost extrem de nervos la finalul meciului pierdut ieri contra lui FC Botoșani, scor 0-2, și a transmis că ia în calcul să demisioneze.

Sunt cel mai dezamăgit suporter sau om din Galați. Echipa mea a jucat foarte slab, eu sunt responsabil de ce s-a întâmplat în teren. Îmi schimb obiectivul. Lumea a început să o ia razna. A început să viseze prea mult. Îmi schimb obiectivul!

Îmi trebuie o pauză de câteva zile să decid dacă voi continua sau nu la echipă. S-a ajuns la nivelul maxim de nervozitate. Mi se pare prea mult pentru un om
- Dorinel Munteanu

VIDEO. Alex Chipciu a răbufnit la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, dacă era așa când eram copil, nu mai țineam cu ei”

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.