Campionate

Se poate și mai rău decât în Liga 1! Decizie VAR inexplicabilă în derby-ul Liverpool - Arsenal » Lui Salah nu i-a venit să creadă

Liverpool ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 20 al meciului cu Arsenal, derby-ul rundei cu numărul 18 din Premier League. „Tunarii” conduceau cu 1-0 în acel moment.

Articol de Adrian Jitea  —  sâmbătă, 23 decembrie 2023

Liverpool ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 20 al meciului cu Arsenal, derby-ul rundei cu numărul 18 din Premier League, încheiat 1-1. „Tunarii” conduceau cu 1-0 în acel moment.

Nu mai e un secret că arbitrajul din Premier League este mult sub nivelul fotbalului. O nouă eroare imposibil de explicat a avut loc pe Anfield Road, în derby-ul pentru primul loc. 

FOTO. Greșeală uriașă de arbitraj în Liverpool - Arsenal: hențul lui Odegaard, trecut cu vederea

În minutul 20, Salah a preluat pe poziție viitoare și s-a întors cu fața spre poarta lui Raya. Odegaard s-a dezechilibrat și a preluat mingea cu brațul stâng, ca la baschet!

„Centralul” Chris Kavanagh nu a remarcat incidentul. Și mai surprinzător este faptul că oficialii din camera VAR, David Coote și Lee Betts, au lăsat jocul să meargă.

Jurgen Klopp și Mo Salah au privit descumpăniți cum Kavanagh refuză să revadă faza la monitorul montat la marginea terenului. 

Egipteanul lui Liverpool și-a luat revanșa în minutul 29, când l-a depășit pe Zinchenko și a înscris pentru 1-1 cu un șut puternic la colțul scurt. 

Clasamentul LIVE din Premier League:

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.