Liga 1

Rămâne FCSB fără căpitan? Darius Olaru a ajuns în Italia și e la un pas de transferul în Serie A!

Articol de Andrei Crăiţoiu, Adrian Duţă  —  Sunday, 24 December 2023

Darius Olaru (25 de ani), mijlocașul ofensiv de la FCSB, a fost urmărit de reprezentanții clubului Monza, din Serie A, la meciul cu Hermannstadt, scor 3-0. Din informațiile pe care GSP le are sunt șanse foarte mari ca mutarea să se facă chiar în aceste zile

Chiar dacă echipa a mai scârțâit, Darius Olaru a rămas mereu în prim-plan și și-a făcut de fiecare dată treaba foarte bine. În decembrie a "mușcat" de trei ori: "dublă" cu Hermannstadt și gol în remiza cu CFR Cluj.

Mai mult, evoluțiile sale i-au modificat și cotația de piață și se bucură de cea mai mare creștere, de 1,2 milioane de euro, ajungând la 6,5 milioane.

Reprezentanții lui Monza au fost la București!

Căpitanul lui FCSB a făcut o partidă mare inclusiv cu Hermannstadt, a marcat două goluri frumoase cu piciorul stâng. Primul, voleu la colțul scurt, în vinclu, al doilea cu un șut plasat, la colțul lung.

10 goluri,locul 1 în clasamentul marcatorilor, două pase decisive şi un penalty scos sunt realizările ofensive din dreptul lui Olaru în cele 21 de apariţii din ediţia curentă

Olaru și-a ales momentul potrivit să impresioneze: chiar când, conform Playsport, ar fi fost umărit de aproape de reprezentanții locului 11 din Serie A, Monza, echipă care și-l dorește extrem de mult, chiar în această perioadă de transferuri.

5 milioane de euro e clauza de reziliere a lui Olaru

Darius Olaru are o clauză de 5 milioane de euro în contractul cu FCSB, cine plătește suma aceasta îl poate transfera fără să mai negocieze cu Gigi Becali. Pentru Monza nu ar fi o sumă mare, echipa din Serie A a plătit aproximativ 41 de milioane de euro pe transferuri în vară, pentru 6 jucători.

Iar din informațiile Gazetei Sporturilor, Darius Olaru a plecat zilele trecute din România cu destinația Italia, acolo unde sunt șanse foarte mari să semneze contractul cu Monza.

Nu este prima dată când Monza se interesează de Darius Olaru. S-a mai întâmplat şi acum un an şi jumătate, însă fără a se ajunge la o ofertă concretă. De asemenea, Olaru se mai află şi în vederile scoţienilor de la Rangers, însă nici aceştia nu au înaintat o ofertă.

Olaru a sosit la începutul anului 2020 la FCSB, după transferul de la Gaz Metan Mediaș, în schimbul sumei de 600.000 de euro.

Florinel Coman, uluit de Olaru: „La antrenamente are execuţii superbe! Vrem să-l facem golgheter!”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.