Campionate

Kane s-a mutat din hotelul de 11.000 de euro pe noapte din Munchen » Mesaj de mulțumire la plecare

+8 Foto
Hotelul în care a stat Harry Kane

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 24 decembrie 2023

Harry Kane (30 de ani), atacantul lui Bayern, s-a mutat din hotelul de lux din Munchen după o jumătate de an.

Kane a ajuns la Bayern în august, iar de atunci a locuit într-un apartament dintr-un hotel de lux din Munchen, pe care a plătit 11.000 de euro pe noapte. Acum, înainte de Crăciun, atacantul englez s-a mutat.

+8 Foto
sursă foto: booking.com

Harry Kane s-a mutat din hotelul de lux din Munchen

La plecare, Kane a transmis un mesaj de mulțumire pentru cei din staff-ul hotelului care l-a găzduit. „Transmit un mare mulțumesc celor din staff-ul hotelului, care m-au făcut să mă simt ca acasă de când am ajuns în Munchen. A contribuit decisiv la procesul de adaptare aici”, a transmis Kane, pe rețelele de socializare.

Pentru Kane tocmai s-a încheiat prima jumătate de an petrecută în afara fotbalului englez. Nu a avut probleme de adaptare în Germania, are 21 de goluri în 15 meciuri de Bundesliga și e la 20 de reușite distanță de recordul lui Lewandowski de goluri într-un singur sezon.

Atacantul englez are și 5 assist-uri în Bundesliga, iar în Champions League a marcat de 4 ori pentru Bayern, în grupele competiției.

Vier Jahreszeiten Kempinski, hotelul care l-a găzduit pe Kane

Hotelul a fost deschis în 1958 și a găzduit de-a lungul anilor mai multe vedete internaționale. Kane l-a ales strategic, întrucât este situat la doar 20 de minute de mers cu mașina de Allianz Arena, stadionul lui Bayern.

Potrivit descrierii de pe site-urile de specialitate, hotelul „are un centru spa elegant cu piscină şi oferă vedere panoramică la oraş”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.