Liga 1

„M-am îmbolnăvit la ce am văzut! Bătaie de joc!” » Șumudică, mesaj acid în miez de noapte

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, s-a întors în țară la miezul nopții și a vorbit despre Superliga.

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, Valentin David (video)  —  Sunday, 24 December 2023

Marius Șumudică, antrenorul lui Gaziantep, s-a întors în țară la miezul nopții și a vorbit despre Superliga.

Tehnicianul român a făcut o comparație între deciziile VAR din Turcia și din România și a dat de pământ cu arbitrajul din Liga 1. „Bătaie de joc”, a exclamat Șumudică.

VIDEO. Marius Șumudică: „M-am îmbolnăvit la ce am văzut! Bătaie de joc!”

>

„Nu se compară arbitrajele din România și Turcia. Au alte soft-uri, la VAR nu așteaptă atât. Am văzut niște linii la VAR în România de m-am îmbolnăvit, nu am văzut în viața mea așa ceva. Bătaie de joc! Nu sunt eu în măsură să discut de cei care au făcut achizițiile respective. 

În Turcia, în maxim 1 minut se dau deciziile. Arbitrii sunt sub presiune, din 20 de echipe retrogradează 4, suporterii sunt fanatici. Arbitrajele sunt bune, nu am avut probleme cu vreun arbitru”, a declarat Marius Șumudică.

Marius Șumudică: „Nu mai iau alți jucători din România”

Gaziantep, echipa lui Șumudică, a câștigat sâmbătă cu Karagumruk, scor 3-0, și a ajuns la 19 puncte în campionatul Turciei, pe locul 14.

„O victorie mare. Jocul îmi dădea speranțe, după ce s-a întâmplat cu Adana, când am condus cu 2-0 și am fost egalați pe parcursul unui minut. S-a ivit acest prilej și am câștigat fără drept de apel. O echipă foarte bună, un antrenor foarte bun, dar nu mai contează, importante sunt punctele. 

Am preluat echipa cu zero puncte, am făcut 19, am urcat pe locul 14, din 20 de echipe. Mai avem două meciuri din tur, cu Pendik și Hatay, dacă obținem două puncte minim ne mai trebuie 17-18 în retur ca să ne salvăm. Nu le fac nimic jucătorilor români. Vorbesc cu ei. Eu le ofer ceva, ei trebuie să îmi ofere înapoi. 

Nu sunt genul de antrenor care să fugă de jucătorii români. Eu îi iau pentru că îi oblig să îmi dea înapoi. Drăguș e extraordinar, Niță e extraordinar, Maxim e în revenire, a avut niște probleme personale. Junior Morais m-a ajutat. Nu e un secret. Poate am eu talentul ăsta să îi fac să joace pentru mine. 

Nu mai iau alți români. Suntem în discuții cu 4 jucători străini. Noi avem și o problemă, 3-4 jucători pleacă la Cupa Africii în ianuarie”, a mai declarat Șumudică.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.