Liga 1

MM Stoica, impresionat de un jucător de la FCSB: „Refuză cu obstinație să accepte că s-a terminat”

Ionuț Panțîru (27 de ani), fundașul stânga de la FCSB, a fost singurul jucător din lotul roș-albaștrilor care s-a antrenat inclusiv în Ajunul Crăciunului/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 24 decembrie 2023

Ionuț Panțîru (27 de ani), fundașul stânga de la FCSB, a fost singurul jucător din lotul roș-albaștrilor care s-a antrenat inclusiv în Ajunul Crăciunului.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a povestit episodul petrecut pe 24 decembrie, la prânz, la baza de pregătire din Berceni. 

MM Stoica: „Ionuț Panțîru se luptă cu multifuncționalele la sală, indiferent de zi sau oră”

„Scurtă poveste de Crăciun! Duminică, Ajunul Crăciunului 2023. Ora 13, Baza FCSB pustie. Fac un tur să văd dacă e totul OK, ușile încuiate etc. La sala de forță găsesc ușa descuiată. Până să-l sun pe Ovidiu Kürti să-i reproșez, văd mișcare. Cineva se antrenează asiduu în spate.

Ionuț Panțîru s-a accidentat grav cu mai bine de 2 ani și jumătate în urmă. Scepticii spun că sunt șanse mici să revină pe teren. Dar Ionuț Panțîru nu e interesat de pronosticurile pesimiste. Refuză cu obstinație să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el la vârsta asta, iar eu sunt convins că are dreptate. Pentru că sacrificiile sunt răsplătite. Mereu!

Da, Ionuț Panțîru se luptă cu multifuncționalele la sală, indiferent de zi sau oră. Se luptă pentru el, pentru frumoasa lui familie, dar și pentru toți fotbaliștii despre care cei care nu cunosc multe detalii de genul ăsta spun că se distrează fiind plătiți. 

Doar că fotbalul, sportul în general, mai e și așa. Crăciun Fericit, Panți! Crăciun Fericit tuturor”, a scris MM Stoica pe contul personal de Facebook.

Ionuț Panțîru s-a întors pe teren în acest sezon, după o accidentare gravă suferită la genunchi în mai 2021. Prima operație i-a fost greșită, astfel că timpul total de absență a depășit doi ani.

VIDEO Panțîru marchează la antrenament după 2 ani

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.