Stranieri

Șumudică nu se dezminte » S-a răstit pe aeroport: „Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”

Articol de Andrei Petrescu, Valentin David (video)  —  duminică, 24 decembrie 2023

Marius Șumudică (52 de ani) a revenit la miezul nopții trecute din Turcia în România, iar la sosirea pe Aeroportul Otopeni a răbufnit de față cu jurnaliștii care îl așteptaseră pentru declarații.

Motivul? Unul dintre oamenii care așteptau la terminalul sosiri era îmbrăcat într-un trening cu emblema FCSB.

VIDEO. Șumudică s-a răstit pe aeroport: „Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”

>

„Băi, băi, băi, du-te, bă, de aici cu treningul ăla! N-auzi să te duci de-aici?!”, s-a răstit Șumudică în momentul în care l-a văzut în mulțime.

Tânărul respectiv a preferat să-și dea jos bluza cu însemnele roș-albaștrilor și a rămas în tricou. Doar așa l-a convins apoi pe Șumudică să facă o poză împreună, după ce antrenorul a terminat de vorbit cu reporterii.

În luna iulie, la momentul în care Rapid l-a preferat pe Bergodi pentru banca tehnică, antrenorul lui Gaziantep decreta: „Din acest moment, rapidistul Șumudică a murit. Voi accepta orice ofertă din țară”.

Șumudică, victorie în ultimul meci

Denis Drăguş a înscris un gol şi a reuşit un assist în meciul câştigat de formaţia pregătită de Marius Şumudică, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0, în faţa Karagumruk, în etapa a 18-a din Turcia.

Echipa românilor ocupă locul 13 în clasament, cu 19 puncte, în timp ce Karagumruk este pe 15, cu 17 puncte. Lider este Fenerbahce, care are 43 de puncte.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.