Liga 1

„E în umbra lui Olaru și Coman, dar îmi place” » Gardoș laudă un jucător de la FCSB: „Nu aș fi avut curajul lui”

Florin Gardoș (35 de ani) FOTO: Instagram

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 25 decembrie 2023

Florin Gardoș (35 de ani), dublu campion cu FCSB, îl laudă pe Alexandru Băluță (30 de ani), mijlocașul ofensiv al vicecampioanei.

Băluță a devenit unul dintre cei mai importanți oameni de la FCSB, iar patronul echipei, Gigi Becali, nu vede primul 11 fără el. Alex are două goluri și două pase decisive în Superliga și l-a impresionat pe Florin Gardoș.

Florin Gardoș, laude pentru Alexandru Băluță

„Jucătorul care m-a surprins? Nu știu dacă neapărat surprins, dar m-a impresionat plăcut Băluță. Eu îl cunosc, am fost colegi. Văzând ce se întâmplă în general când vin jucători liberi trecuți de 25-27 de ani, se poate întâmpla să nu dai randament de la început și să pierzi echipa. 

Dar uite că el s-a menținut și mie îmi plac evoluțiile lui, chiar dacă e cumva în umbra lui Coman sau Olaru, care sunt vedetele echipei, cei mai importanți. 

Mie mi-a plăcut Băluță. Eu nu știu dacă aș fi avut curaj să iau decizia de a veni fiind pus în situația de a alege între Craiova, care e acasă, și FCSB”, a declarat Florin Gardoș, potrivit sport.ro.

Băluță s-a accidentat și e incert pentru primul meci din 2024

Alexandru Băluță

Băluță va rata prima parte a cantonamentului de iarnă, pe care FCSB îl va desfășura între 8 și 21 ianuarie în Antalya și e incert pentru duelul cu UTA, primul meci al anului 2024 pentru vicecampioană, de pe 22 ianuarie.

El a suferit o ruptură musculară, însă nu va merge la Marijana Kovacevic, farmacista din Belgrad supranumită „vraci” pentru metodele prin care grăbește recuperarea sportivilor cu asemenea accidentări.

„Băluță nu merge la Belgrad. E o accidentare în zona tendonului, unde Marijana nu face terapie. Leziunea lui fibrilară e de gradul 2B. Ar trebui ca partea a doua a cantonamentului să o facă alături de echipă, dacă va face ce trebuie în perioada de pauză”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

VIDEO. Gigi Becali: „Nu avem cum să mai pierdem titlul. Rotariu, Djokovic și Ganea nu mai intră în vederile noastre”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.