Campionate

Emoții cu Toni Kroos. Ce problemă are Real cu fostul internaționalul german

Toni Kroos și Luka Modric, veteranii Realului. Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday, 25 December 2023

Real Madrid vrea să-i ofere lui Toni Kroos, 33 de ani, un nou contract, însă mijlocașul german e tentat să se retragă acum, când încă e la un nivel ridicat.

Toni Kroos nu mai este pe aceeași lungime de undă cu Real Madrid. Potrivit cotidianului Marca, clubul i-ar reînnoi contractul scadent în 2024 și mâine. Argumente?

La aproape 34 de ani, pe care-i va împlini în ianuarie, germanul încă se numără printre cei mai buni mijlocași din lume. A demonstrat-o inclusiv după accidentările lui Tchouaméni și Camavinga, când a preluat comanda în linia mediană și a tras echipa după el.

Toni Kroos prelungește suspansul

Problema? Kroos e foarte tentat să se retragă din fotbal acum, când încă e la vârf. Ca și anul trecut, și-a propus ca în martie - aprilie să facă o evaluare a situației și apoi să ia decizia. Ceea ce prelungește suspansul.

Mai mult, există și o tentație care ar putea înclina balanța în defavoarea Realului. Jucătorul a fost abordat de selecționerul Germaniei, Julian Nagelsmann, care i-a propus întoarcerea la națională, pentru Euro 2024.

Tentația Euro 2024

Încă nu i-a dat un răspuns, dar ideea unui final de carieră încoronat cu o participare la Euro 2024, organizat chiar în țara natală, este și mai vie acum.

Marca dezvăluie că la Madrid a început deja campania „Convinge-l pe Kroos”. Însă, deocamdată, „pe jucător l-a lăsat rece. Tuturor celor care-l abordează le răspunde «Prin urmare, ar fi momentul perfect pentru a pleca»”.

Toni Kroos nu vrea să aibă soarta lui Marcelo

Același Marca scrie că mijlocașul german „nu vrea să i se întâmple ce i s-a întâmplat lui Marcelo în ultimul său sezon la Madrid, sau, într-o măsură mai mică, ce i s-a întâmplat lui Modric în cel actual. Vrea să plece fiind un jucător important, vrea să plece având un an grozav.

În debutul acestei stagiuni, când s-a trezit pe bancă, s-a îndoit că a făcut bine prelungind. A fost un avertisment despre ceea ce nu vrea să i se întâmple, deși, între timp, și-a depășit statutul de rezervă și a devenit din nou de neatins”.

23de partide a bifat Toni Kroos în acest sezon, din totalul celor 24 disputate de Real Madrid. El și Rodrygo și-au trecut în cont cele mai multe assisturi, câte 6

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.