Liga 1

Băieții lui Hagi s-au făcut mari » Fotbaliștii lansați de „Rege”, show la cununia lui Ianis: „Farul campioană” și imnul României

+25 Foto
Ianis Hagi, Boban Nikolov, Gheorghe Hagi, Florinel Coman și Denis Drăguș

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 26 decembrie 2023

Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase (24 de ani) au organizat o petrecere de cununie de Crăciun, iar de la eveniment nu au lipsit fotbaliștii importanți trecuți pe la Farul, unii dintre ei internaționali români calificați la EURO 2024 cu România.

Florinel Coman, extrema de la FCSB, a fost sufletul petrecerii. El a participat la eveniment alături de Ioana, soția lui, și de Kasia, fiica lor.

FOTO. Fotbaliștii prezenți la cununia lui Ianis Hagi

+25 Foto
Florinel Coman, Kasia - fiica lui și Boban Nikolov

Nu a lipsit nici Denis Drăguș, fotbalistul de la Gaziantep care a venit în țară după scurta pauză în care a intrat Super Lig. Internaționalul român crescut de Hagi la Viitorul a venit însoțit de Vanessa, soția lui, și Derya, fiica cuplului.

A fost prezent și Boban Nikolov, nor-macedoneanul crescut, practic, la academia lui Gică Hagi. La fel și Virgil Ghiță, stoperul de la Cracovia, un alt jucător lansat de Farul. 

Carlo Casap a fost și el la cununie, alături de partenera lui. Nu a lipsit nici Dragoș Nedelcu, mijlocașul Farului, care a fost prezent alături de Anca, iubita lui.

VIDEO. Imagini din interiorul restaurantului, de la petrecerea lui Ianis și a Elenei

>

Fotbaliștii prezenți la eveniment s-a distrat copios, au dansat și au cântat. La un moment dat, Florinel Coman și soția lui, Ioana, erau prinși în horă, iar în centru cânta Gigi Becali, patronul de la FCSB.

Horia Brenciu a intonat imnul României, s-a auzit și scandarea „Farul campioană”, iar invitații au dansat până târziu în noapte pe melodii tradiționale.

Ianis Hagi: „Îmi place să am relația privată”

Este un an pe care îl voi ține minte. Mi-am revenit după accidentare, apoi au venit momentele frumoase. Calificarea cu echipa națională, dar cununia civilă e ceva unic, să-mi găsesc jumătatea. Am două familii acum! Ne iubim, ne apreciem, ne respectăm. E un an extraordinar pentru amândoi. Ne dorim copii sănătoși, asta e dorința noastră. Până atunci, vrem să ne bucurăm de această seară 

- Ianis Hagi, mijlocaș Alaves

+29 Foto
Captură Orange Sport

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.