Campionate

Lovitură pentru Răzvan » Marele rival al lui Mircea Lucescu semnează cu adversara la titlu a lui PAOK

Răzvan Lucescu/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 26 decembrie 2023

Panathinaikos, locul 2 în Grecia, după PAOK, s-a înțeles cu Fatih Terim (70 de ani), legendarul antrenor turc.

Panathinaikos dă o lovitură importantă în lupta la titlu în Grecia. S-a înțeles deja cu Terim, care va ajunge la Atena pe 27 decembrie și va semna contractul, potrivit Fotomac.

Panathinaikos e pe locul doi, cu 34 de puncte, la un singur punct sub liderul PAOK. Lupta la titlu în Grecia e una feroce, cu 4 echipe implicare. Olympiakos și AEK Atena au câte 32 de puncte și ocupă locurile 3, respectiv 4.

Terim semnează cu Panathinaikos și se bate cu Răzvan Lucescu la titlu

Experimentatul antrenor turc e liber de contract din ianuarie 2022, când pleca de la Galatasaray, după un mandat de 4 ani. Pentru Terim va fi abia a treia experiență la o echipă din afara Turciei. A mai antrenat doar în Italia, două echipe, pe Fiorentina (2000/2001) și pe Milan, între iulie și noiembrie 2001.

În rest, Terim și-a împărțit cariera între Galatasaray și naționala Turciei. Are 8 titluri și o Cupă UEFA cu trupa Cim-Bom, iar cu echipa națională a ajuns cel mai sus în semifinalele EURO 2008, unde a pierdut cu Germania, scor 2-3.

Fatih Terim, fost antrenor Galatasaray // foto: Imago

Răzvan Lucescu își prelungește contractul cu PAOK

Răzvan Lucescu se va bate la titlu cu fostul oponent al tatălui său. Fatih Terim s-a dus la Galata în 2002, în locul lui Il Luce, care a plecat la Beșiktaș și a luat titlul în primul sezon. După 21 de ani. turcul se va bate cu un alt Lucescu pentru titlu.

Răzvan trece printr-o perioadă excelentă cu PAOK, e lider în Grecia și a calificat echipa în optimile Conference League. se înțelege perfect acum cu proprietarul Ivan Savvidis și va prelungi contractul la Salonic pentru încă trei sezoane, 2024-2027, cu un salariu anual ce ar depăși două milioane de euro. Clauza de reziliere nu va mai fi o problemă între Lucescu și Savvidis.

VIDEO. Răzvan Lucescu, despre sezonul de la PAOK: „O jumătate de an fantastică”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.