Liga 1

Afirmații halucinante făcute de Gigi Becali în interviul de Crăciun: „Mai sunt 50 de ani și vine sfârșitul lumii” + „A vrut să mă omoare”

Gigi Becali (65 de ani) a făcut mai multe afirmații controversate într-un interviu acordat cu prilejul Crăciunului.

Articol de David Marinescu  —  Tuesday, 26 December 2023

Gigi Becali (65 de ani) a făcut mai multe afirmații controversate într-un interviu acordat cu prilejul Crăciunului. 

Pentru Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a devenit o tradiție să ofere un interviu-maraton în preajma Crăciunului. Temele abordate sunt de fiecare dată unele apropiate de Biserică.

Omul de afaceri s-a abătut de la tema centrală a discuției și a vorbit despre sfârșitul lumii. 

Gigi Becali: „Mai sunt 50 de ani și vine sfârșitul lumii”

„Mai sunt 40-50 de ani și vine sfârșitul. Nu ne mai lasă Domnul! Ce să facem? Ortodoxia, așa cât este, mică, ne ajută. Călugării iau lumină de la îngeri. Iar viața călugărească este lumina lumii. 

Lumea, fără viața monahală a călugărilor ortodocși, s-a închis. Salvarea lumii de aici vine, ei se roagă pentru toată lumea, pentru păgâni, pentru musulmani, pentru toată lumea. Dumnezeu ține lumea pentru rugăciunile ortodoxiei”, a spus Gigi Becali la România TV

Pe 12 noiembrie 2023, Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier, în zona Pipera. Finanțatorul celor de la FCSB a oferit declarații controversate și cu privire la acel moment:

Știa vrăjmașul că mă pregătesc să vorbesc și ce a zis? „Băi Becali, să te omor”. A vrut să mă omoare și Hristos a zis: „Nu îl omori, îl protejez eu'”. Și nu l-a lăsat să mă omoare. 

A vrut să mă omoare, mă, păi cum, mă? Cum adică să îți iasă o mașină, tu depășești și dintr-odată din lateral unul să intre în tine? Numai dracii l-au pus pe ăla. De unde să îl găsească? Nu au avut camere. Era o cameră acolo de la o firmă care era pe la 50 de metri. 

Cum să depășești și intră unul în tine? Nu dracii l-au pus pe el? Dracul, care a vrut să mă omoare pe mine
- Gigi Becali

VIDEO. Gigi Becali, show la cununia lui Ianis Hagi! A dansat şi a cântat ca în vremurile bune

>

Citește și alte știri despre Gigi Becali: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.