Campionate

Dennis Man a marcat din nou pentru Parma. Vali Mihăilă a fost și el aproape de gol

Dennis Man, în alb // foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 26 December 2023

Dennis Man și Vali Mihăilă au fost titulari la Parma în deplasarea de la Brescia, câștigată de echipa românilor cu 2-0. Man a înscris golul doi al oaspeților și a dat pasa decisivă la primul gol.

Cu românii Valentin Mihăilă și Dennis Man în primul unsprezece, Parma a început cum nu se putea mai bine deplasarea de astăzi, de la Brescia. Gol Bernabe, în minutul 18, din pasa lui Dennis Man.

Cum a marcat Dennis Man

La distanță de 6 minute (24), a lovit Man! Servit de autorul deschiderii scorului, ex-fcsb-istul a dublat avantajul oaspeților, cu un șut printre picioarele portarului Andrenacci.

Scorul putea lua proporții în finalul primei părți. Mai întâi a ratat Bernabe (43), apoi Vali Mihăilă, căruia Andrenacci i-a refuzat golul în primul minut al prelungirilor dictate de arbitru.

Goalkeeprul Bresciei a respins cu pumnii bomba fostului atacant al Universității Craiova.

În partea secundă, oaspeții au rămas în control și au încercat să plusese pe contraatac. Mihăilă a văzut și un cartonaș galben, în minutul 67, pentru trageri de timp, iar două minute mai târziu a fost înlocuit cu Drissa Camara.

Dennis Man și Valentin Mihăilă au fost înlocuiți în minutul 69

Dennis Man, fără mari realizări în partea a doua, l-a urmat în același minut pe coechipierul său, cedându-i locul în teren lui Gabriel Charpentier.

Parma s-a impus cu 2-0 și e lider detașat în Serie B, cu 41 de puncte după 19 etape, 6 mai mult decât a doua clasată, Venezia.

Parma e lider detașat în Serie B

La Brescia, parmegianii au bifat a 12-a victorie a sezonului 2023 - 2024. Mai au 5 remize și două eșecuri.

Man este un băiat care mi-a adus mari satisfacții. A avut un randament optim și s-a sacrificat pentru echipă. Putea marca mai multe goluri, dar a avut ghinion” Beppe Iachini, fost antrenor al Parmei între noiembrie 2021 și mai 2022

8,5 estenota primită pe Sofascore de Dennis Man pentru evoluția din meciul cu Brescia. Vali Mihăilă a primit 7,2

8 goluriși 4 assisturi are Dennis Man în acest sezon din Serie B

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.