Stiri extrasport

Imagini FABULOASE cu Gică Hagi de la cununia lui Ianis. „Regele” a cântat o piesă celebră a celor de la Vaya Con Dios

Articol de Andra Mocanu  —  Tuesday, 26 December 2023

Ianis Hagi (25 de ani) și Elena Tănase (24 de ani) au decis să se cunune chiar în ziua de Crăciun. Apoi au organizat o petrecere fastuoasă la un restaurant de lux din București. Gică Hagi a oferit momentul serii atunci când a cântat piesa „Nah Neh Nah”, de la Vaya Con Dios, alături de Gabriela Munteanu, fostă participantă la „Vocea României”

Hagi jr. a profitat de scurta pauză pe care o are, următorul meci al lui Alaves fiind programat pe 2 ianuarie, și a pus la cale petrecerea de cununie. Gică Hagi și-a făcut apariția printre primii la restaurantul Fratelli din București, însoțit de fiica lui, Kira, și de soție, Marilena. 

>

Iar când s-a dat drumul petrecerii, „Regele” a făcut un adevărat show pe ringul de dans. Patronul și antrenorul celor de la Farul a fredonat preț de câteva secunde versurile piesei „Nah Neh Nah”, de la Vaya Con Dios, alături de Gabriela Munteanu, fostă participantă la „Vocea României”.

Cântă alături de Horia Brenciu

Gabriela Munteanu a participat în urmă cu cinci ani la „Vocea României”, iar acum cântă alături de Horia Brenciu în show-urile sale.

Gabriela a absolvit Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”, profil filologie (bilingv engleză). Ea a făcut canto de la vârsta de şapte ani și a participat la numeroase concursuri și festivaluri.

Gălăţeanca a fost antrenată la „Vocea României” de Irina Rimes.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.