Campionate

Dennis Man, gol și assist. Presa italiană îl laudă: „E devastator când joacă așa”

Dennis Man, de neoprit // Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 26 December 2023

Dennis Man a fost „omul meciului” în victoria Parmei la Brescia (2-0). Internaționalul român a înscris un gol și a dat un assist, înainte de a fi schimbat în minutul 69. Cotidianul Parma Live i-a dat nota 7,5. Valentin Mihăilă, înlocuit și el în minutul 69, a primit 6,5.

Dennis Man și Valentin Mihăilă s-au numărat printre cei mai buni jucători ai Parmei, marți, în meciul câștigat la Brescia, împotriva echipei locale (2-0).

În special Man a făcut furori. Mai întâi cu o pasă decisivă, la golul de 1-0, înscris de spaniolul Adrian Bernabe (18). Apoi, 6 minute mai târziu, a dublat el însuși avantajul oaspeților, cu un șut printre picioarele portarului advers.

Dennis Man, „evoluție somptuoasă”

Cotidianul „Parma live” a scris că „Man și Bernabe conduc Parma cu o evoluție somptuoasă” și i-a dat internaționalului român nota 7,5. Cea mai mare!

„Literalmente de neoprit când demarează cu mingea la picior. Își depășește adversarul cu o ușurință extremă, înscrie și se înțelege de minune cu Bernabe.

Găsește de câteva ori spații în spatele apărării adverse, punându-și colegii în situații de singur cu portarul. Când joacă așa e devastator”, sună caracterizarea făcută lui Man de publicați amintită.

Lui Valentin Mihăilă „i-a lipsit un strop de concretețe”

Titular, ca și Dennis, Valentin Mihăilă a fost și el aproape de gol în prelungirile primei reprize. Parma Live i-a dat 6,5 și a punctat: „A început discret, mai ales ca Parma a jucat mult pe flancul drept.

Apoi s-a deplasat din stânga spre centrul atacului și s-a luminat. A avut mai multe finalizări, dar și câteva flash-uri interesante. Un meci bun, i-a lipsit un strop de concretețe pe ultimii metri”.

Dennis Man și Valentin Mihăilă sunt lideri în Serie B

Ziua de muncă a lui Dennis Man, ajuns la opt goluri și patru assisturi în această stagiune, s-a încheiat în minutul 69, când și el și Valentin Mihăilă au fost înlocuiți de antrenorul Fabio Pecchia.

Parma este lider detașat în Serie B, cu 41 de puncte după 19 etape, 6 mai mult decât a doua clasată, Venezia. La Brescia a bifat a 12-a victorie a sezonului 2023 - 2024 și mai are 5 remize și două eșecuri.

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.