Campionate

Ronaldo și Mane i-au umilit pe Benzema și Kante » Spectacol total în meciul vedetelor din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo, după ce a marcat cu Al Ittihad/ FOTO Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 27 December 2023

Al Nassr a câștigat în deplasare cu Al Ittihad, scor 5-2, în derby-ul etapei #17 din campionatul Arabiei Saudite. Echipa lui Cristiano Ronaldo și-a luat o mică revanșă în fața clubului lui Karim Benzema, după ce anul trecut a pierdut lupta la titlu cu Ittihad.

În a doua zi de Crăciun, cei mai buni marcatori din istoria lui Real Madrid s-au înfruntat în Arabia Saudită. În continuare amici după cei 9 ani petrecuți împreună pe „Santiago Bernabeu”, Ronaldo și Benzema s-au îmbrățișat la ieșirea din tunelul care duce spre vestiare. Cu banderolele lui Al Nassr, respectiv Al Ittihad pe braț, cei doi erau pregătiți de spectacol.

Rezumat video: Al Ittihad - Al Nassr 2-5

Spectacolul a început din minutul 11, când Ronaldo a trimis balonul în plasă. Doar ofsaidul l-a oprit să deschidă scorul pe CR7. La poarta cealaltă, 3 minute mai târziu, Benzema i-a pasat lui Hamdallah, care a driblat doi adversari și a marcat la colțul scurt.

Ronaldo a egalat la 1, dintr-un penalty comis chiar de Benzema, care și-a lovit un adversar în propriul careu. Talisca a făcut 2-1 pentru Al Nassr, scorul pauzei, asta după ce Ronaldo lovise transversala. Brazilianul a driblat elegant un stoper advers și a trimis cu dreptul la lung.

Hamdallah a egalat din nou, cu capul după o, lovitură liberă, și meciul a fost echilibrat până în minutul 66, când Fabinho a fost eliminat. El a văzut al doilea galben pentru că l-a șters pe Otavio cu palma pe față, într-un duel. S-a dat și penalty, transformat fără emoții de Ronaldo.

A intrat în scenă și Mane, care a dat o „dublă” și a tranșat meciul. Primul gol a fost simplu, în poarta goală, servit ideal de Talisca. Al doilea a venit cu piciorul stâng, din poziție de 1 la 1 cu portarul advers.

Al Nassr e pe locul doi în Arabia Saudită la 7 puncte în spatele liderului Al Hilal. Al Ittihad e doar pe 6, cu 28 de puncte, 15 sub echipa lui Cristiano Ronaldo.

Caseta meciului Al Ittihad - Al Nassr 2-5

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.