Liga 1

Ciobotariu a bătut palma cu Iftime, dar îl mai ține în stand-by. Condiția pusă: „Oferta lui mă onorează, dar...”

Valeriu Iftime, patron FC Botoșani

Articol de Eduard Apostol, Alexandru Barbu, Adrian Duţă  —  Wednesday, 27 December 2023

Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenor liber de contract, s-a înțeles de principiu cu Valeriu Iftime, dar amână semnarea acordului cu FC Botoșani. De ultim moment, tehnicianul a mai cerut un răgaz de câteva zile pentru a vedea dacă se materializează o ofertă din Golf.

Din informațiile GSP, cele două părți au bătut palma, iar Ciobotariu urma să fie anunțat oficial. De ultimă oră însă, pe adresa antrenorului a venit o altă propunere din Golf. 

Liviu Ciobotariu confirmă negocierile cu Iftime, dar a mai cerut un răgaz de câteva zile: „Oferta mă onorează”

Ciobotariu e liber de o lună, de la despărțirea pe cale amiabilă de Sepsi. A fost dorit și la Dinamo, dar nu a fost dispus să meargă la echipa bucureșteană în acel moment. 

„Ciobi” a fost în negocieri cu o echipă din Arabia Saudită, însă mutarea a picat. Astfel, după ce a ajuns la masa negocierilor cu Valeriu Iftime, s-a înțeles cu patronul de la Botoșani. Antrenorul a cerut totuși un răgaz de câteva zile pentru a analiza o nouă propunere din zona Golfului.

„Îi mulțumesc domnului Iftime pentru ofertă, mă onorează, dar aștept să rezolv ceva în zona Golfului”, a spus Ciobotariu pentru GSP.ro.

Contactat telefonic, Iftime a precizat: „Nu e adevărat că vine Ciobotariu. L-aș fi vrut, dar cred că Liviu pleacă din țară”. 

Dacă va accepta oferta moldovenilor, Ciobotariu va avea o misiune grea: să o salveze pe Botoșani de la retrogradare. Echipa lui Iftime are doar 12 puncte acumulate în 21 de etape. Poli Iași, echipa de pe locul 14, are 23 de puncte.

Liviu Ciobotariu / foto: Imago Images

Iftime a promis fanilor: „O să vă placă ce antrenor aduc”

De Crăciun, Valeriu Iftime anunțat că e aproape să se înțeleagă cu un antrenor important, care va fi pe placul suporterilor botoșăneni.

„Caut acum şi sper să găsesc un antrenor care cred că o să vă placă. În două zile o să-l şi anunţăm. După care o să mai fac nişte transferuri de fotbalişti şi vă asigur că vom lupta până în ultima zi pentru a nu ajunge în liga a doua. Să fiţi convinşi că avem încă foarte multe lucruri de spus!

Adică avem speranţă, avem argumente şi avem toate instrumentele necesare pentru a lupta şi pentru a face fotbal la Botoşani! Nu doar aşa, ca să respectăm competiţia, cum se spune, ci ca să arătăm că la Botoşani fotbalul nu e deloc un subiect care trebuie uitat! 

Vă garantez că, împreună cu asociaţii mei, caut cele mai bune soluţii şi sper din toată inima că le voi şi găsi! Noi, cei din grupul Elsaco, nu ne dăm deoparte, muncim, insistăm şi sper ca la un moment dat chiar să avem o imensă bucurie!”, scria Iftime pe Facebook, pe 25 decembrie.

VIDEO. Marko Dugandzic s-a îndrăgostit de România: „M-am simțit ca acasă din prima zi. Doar că Botoșaniul era la capătul lumii!”

>

Mai multe articole de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.