Stiri extrasport

Juan Bauza și-a dus iubita în Argentina! Francesca Simionescu, una dintre cele mai sexy jurnaliste din România, face senzație în Țara Tangoului

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 27 decembrie 2023

Juan Bauza (27 de ani) trăiește o adevărată poveste de dragoste, iar în fiecare zi e nedespărțit de noua sa cucerire. În viața privată a argentinianului a apărut o fostă jurnalistă Digi 24 și Antena 1, Francesca Simionescu, pe care a adus-o acasă, cu ocazia Crăciunului.

Francesca a început cariera în presă la Digi 24 Craiova. Apoi a venit transferul la București și după trei ani mutarea la Antena 1. După câțiva ani de presă, Simionescu a decis să schimbe domeniul și să se mute pe PR și comunicare.

+43 Foto
Francesca Simionescu FOTO Instagram

Frumoasa blondă e născută și crescută în Craiova. A iubit fotbalul de mică, iar de câteva luni se iubește cu Juan Bauza, fotbalistul celor de la FCU Craiova.

„Bărbatul meu, fericirea mea, calmul meu și răspunsul lui Dumnezeu”

„Partenerul meu, bărbatul meu, fericirea mea, calmul meu și răspunsul lui Dumnezeu la toate rugăciunile mele. Încă o călătorie ne așteaptă, merg mai departe cu toată încrederea, știind că vă am alături. Te iubesc, băiețel!”, e unul dintre mesajele siropoase făcute publice de Francesca către iubitul ei.

+43 Foto
Francesca Simionescu FOTO Instagram

Replica n-a întârziat să apară, tot în mediul virtual: „Și eu te iubesc”. Iar ca cei doi să aibă parte de momente de liniște „în familie” au decis să fugă din România cu ocazia Sărbătorilor.

Bauza a dus-o pe Francesca, acasă, în Argentina. Cei doi n-au ratat momentul și s-au fotografiat pe Instragram, în Parcul Național El Palmar, unul dintre parcurile naționale din Argentina, situat în centrul-est al provinciei Entre Rio.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.