Liga 1

Jucătorul Craiovei Maxima, poveste inedită: „Am condus deși nu luasem carnetul și am intrat direct în mașina de miliție”

Imagine de colecție cu Beldeanu și Costică Ștefănescu (1981) FOTO Arhiva GSP

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video)  —  Wednesday, 27 December 2023

Aurel Beldeanu (72 de ani), fostă mare glorie a Universității Craiova, și-a amintit în cadrul unui interviu pentru GSP.ro o întâmplare inedită petrecută în perioada când acesta evolua pentru FCM Reșița. Atunci, la începutul anilor 70, fostul mijlocaș a făcut un accident cu mașina, Mai mult, el conducea fără permis.

Înainte de a juca la Craiova, „Vulpea”, așa cum era poreclit Beldeanu, a evoluat timp de 4 ani pentru Reșita, în perioada 1972-1976. Acesta a povestit una dintre poznele sale din acea vreme.

VIDEO Aurel Beldeanu: „Am condus fără carnet la Reșița”

>

„La Reșița am făcut niște pozne. Am făcut accident, iar atunci nu aveam carnet. Dar la Reșița,, mă cunoșteau toți acolo de la A la Z. Am luat mașina de la Ologeanu (n.r. - Dan Ologeanu, fost jucător la Reșița și ulterior arbitru FIFA), mă duceam acasă să mă schimb. Nu am mai apucat, am intrat în altă mașină. 

Era chiar mașina miliției! M-am dus la spital după asta, nu mai știu cum au reacționat milițienii. Mi-am pierdut cunoștința puțin. 

Au fost 4 ani minunați acolo. Toată lumea era cu mine. Îmi aduc aminte cum un prieten îmi zicea «Puiule, ai nevoie de ochiul ăsta? Ochiul ăsta ți-l dau!». Ca să înțelegi cât țineau oamenii la mine. A fost frumos, ce vă spun?”, a declarat Beldeanu pentru GSP.ro

101 meciuria jucat Beldeanu pentru Reșița, reușind să marcheze de 23 de ori

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.