Liga 1

Un dublu campion cu FCSB l-a sfătuit pe Olaru să plece: „Ar fi benefic pentru echipa națională!”

Petre Marin (50 de ani) spune că FCSB, echipă pentru care a evoluat între 2004 și 2010, trebuie să rămână concentrată în lupta pentru titlul din Superligă.

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 27 decembrie 2023

Petre Marin (50 de ani) spune că FCSB, echipă pentru care a evoluat între 2004 și 2010, trebuie să rămână concentrată în lupta pentru titlul din Superligă. Acesta l-a sfătuit pe Darius Olaru să plece de la FCSB într-un campionat mai puternic

Petre Marin, dublu campion al României cu FCSB, este prezent în finalul acestui an la Brașov, la „Turneul Vedetelor”. De acolo a făcut o scurtă analiză a luptei la titlu. 

Petre Marin: „FCSB pleacă cu prima șansă la titlu, dar mai sunt multe etape”

„La cum arată clasamentul și la ce a arătat în ultima perioadă, putem spune că FCSB pleacă cu prima șansă. Mai sunt foarte multe etape. Vom vedea ce se va întâmpla la finalul sezonului regular. Urmează și play-off-ul. Vom vedea.

Fiecare echipă caută să se îmbunătățească acolo unde are nevoie. Vom vedea care transferuri vor fi benefice pentru fiecare echipă. La sfârșit vom vedea cine a făcut cele mai bune transferuri”, a spus Petre Marin, potrivit Prima Sport. 

Întrebat despre interesul italienilor de la Monza pentru Darius Olaru, Petre Marin a spus: „Pentru echipa națională sunt benefice transferurile în afara campionatului. E important pentru echipa națională ca cei care evoluează afară să fie în formă cât mai bună pentru Euro”.

VIDEO. Bănel Nicoliță, mulțumit de ce a văzut la FCSB 

>

Citește și alte știri din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.