Liga 1

Cum au reacționat rivalii Balint și Becali când s-au întâlnit la petrecerea lui Ianis Hagi: „Și-a adus aminte!”

+29 Foto
Gabi Balint și Gigi Becali s-au întâlnit în ziua de Crăciun, la petrecerea organizată de Ianis Hagi și de Elena, cu ocazia cununiei civile.

Articol de David Marinescu  —  Wednesday, 27 December 2023

Gabi Balint și Gigi Becali s-au întâlnit în ziua de Crăciun, la petrecerea organizată de Ianis Hagi și de Elena, cu ocazia cununiei civile.

Gabi Balint și Gigi Becali sunt în tabere opuse în ceea ce privește „conflictul Stelelor”. Fostul câștigător al Cupei Campionilor e de partea CSA, în timp ce finanțatorul celor de la FCSB își apără echipa. 

Cei doi au avut multe schimburi de replici de-a lungul anilor, dar le-au dat uitării și au petrecut împreună la evenimentul lui Ianis și al Elenei. 

FOTO. Gabi Balint și Gigi Becali, întâlnire la petrecerea lui Ianis Hagi 

+29 Foto
Captură Orange Sport

„M-am întâlnit, ne-am salutat, ne-am dat mâna ca niște oameni civilizați. E, și-a mai adus aminte de tinerețe și el.

A fost o petrecere frumoasă, dar nu cu 400 de invitați, cum s-a scris. Au fost 200 și ceva de persoane”, a povestit Gabi Balint la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

FOTO: Facebook @RaduMihaiuUSR

O imagine specială a fost publicată de Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, cel care a oficiat cununia. Gigi Becali apare alături de soția lui, în picioare. În față, pe scaun, era chiar Gabi Balint.

Gigi Becali explică de ce și-a încălcat promisiunea și a mers la cununia lui Ianis Hagi

Becali anunța în 2021 că nu va mai lua parte la evenimente în care se ascultă muzică și se dansează, din motive religioase. El a explicat acum că și-a încălcat promisiunea pentru că era vorba despre nașul Gică Hagi.

„Eu nu mă duc la nunți și la botezuri. Singurul om la care m-am dus e Gică, pentru că e la primul eveniment, e băiatul lui, de aia m-am dus. Mi-am adus aminte de tinerețe”, a explicat Gigi Becali, potrivit sport.ro.

VIDEO. SHOW Gigi Becali la cununia lui Ianis Hagi! A dansat şi a cântat ca în vremurile bune

>

Vezi și alte știri de la cununia lui Ianis Hagi: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.