Liga 2

Cutremur în fotbalul românesc » Președintele și vicepreședintele și-au anunțat demisiile, iar clubul e în pragul depunctării

FOTO: Facebook @chindiaoficial

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 27 decembrie 2023

Președintele Lorin Petrescu și vicepreședintele Nicolae Croitoru au anunțat că demisionează de la divizionara secundă Chindia Târgoviște.

Chindia are probleme pe toate planurile. Ocupă doar locul 11 în clasamentul ligii secunde și are datorii de aproape 200.000 de euro.

Chindia Târgoviște rămâne fără conducere

Președintele Lorin Petrescu își anunțase deja colaboratorii că nu mai poate continua în aceste condiții. A spus-o și într-o conferință de presă susținută astăzi.

„De o lună i-am informat că vreau să plec. Nu pot să aduc un plus mai mare clubului. Aștept să găsească un înlocuitor”, a declarat Petrescu, potrivit Sport Impact.

Vicepreședintele Nicu Croitoru îi este alături: „Eu cred că dacă am venit împreună cu președintele, corect este să și plecăm împreună”.

Cei doi speră ca până pe 10 ianuarie 2024, data stabilită pentru reunirea lotului, cineva să își asume rolurile de conducere.

Conform lui Lorin Petrescu, Chindia trebuie să achite urgent datoria de 90.000 de lei către Esteban Orozco. În caz contrar, clubul va primi o primă depunctare. Pentru a îndepărta interdicția la transferuri, târgoviștenii trebuie să plătească și 106.500 lei către Rassambek Akhmatov. Cele două datorii sunt doar vârful unui iceberg care poate scufunda entitatea.

Dâmbovițenii au următorul meci oficial pe 24 februarie, acasă, împotriva lui Metaloglobus.

Clasamentul din Liga 2 la finalul anului 2023:

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.