Liga 1

Andrei Nicolescu, veste mare pentru fanii lui Dinamo: „Lucrurile vor lua o altă turnură!”

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, e încrezător în privința scoaterii clubul din insolvență.

Articol de Adrian Jitea  —  miercuri, 27 decembrie 2023

Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, e încrezător în privința scoaterii clubului din insolvență. 

Dinamo a încheiat anul într-o notă bună, victorii cu Botoșani și FC Voluntari. Andrei Nicolescu continuă seria veștilor bune și spune că ieșirea din insolvență e foarte probabilă în 2024. 

Andrei Nicolescu: 

„Orice variantă de rămânere în Liga 1 intră în calcul, nu despre asta e vorba, dar înainte de toate astea trebuie să ne facem bine temele pentru această perioadă. Mare parte din munca pe care am început-o noi nu se va putea finaliza acum, între 23 decembrie și 3 ianuarie.

Încercăm să acoperim cât mai multe zone, să avem niște înțelegeri deja pentru a da antrenorului cât mai mult timp de pregătire. Și el e conștient că adaptarea unui jucător nou durează. Cantonamentul pentru el și pentru preparatorul lui fizic e cel mai bun moment pentru a duce echipa acolo unde-și dorește.

Dinamo, anul ăsta, se va stabiliza din punct de vedere financiar, prognozăm și ieșirea din insolvență, deci cumva lucrurile vor lua o altă turnură, indiferent de ce se întâmplă. 

Pe primul plan este consolidarea administrativă a clubului, ca el să nu aibă niciodată probleme legate de alte diverse zone în care a fost în perioadele anterioare”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit sport.ro.

Am avut discuții cu peste 20 de jucători. Suntem aproape să semnăm cu unul sau doi jucători. O să vedem care ținte sunt mai aproape de noi, o să vedem cine e mai circumspect privind venirea la Dinamo. Nu vorbesc despre sume, dar ce se vehiculează nu e mereu real.

Noi încercăm ca fiecare leu cheltuit să fie cât mai eficient. Au fost discuții cu domnul Becali, dar nu depinde doar de noi, depinde și de jucător
- Andrei Nicolescu

VIDEO. Zeljko Kopic despre filosofia lui ca antrenor: ”Nu cred în magie, în miracole, ci în a munci din greu, cu pasiune, de a da jucătorilor informațiile corecte”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.