Liga 1

Chipciu își contrează public fostul coleg, pe stelistul Adi Popa: „Ești ipocrit dacă spui altceva!”

Alex Chipciu, în stânga, versus Adi Popa

Articol de Daniel Grigore  —  Thursday, 28 December 2023

Adrian Popa (35 de ani) și Alexandru Chipciu (34) au fost coechipieri la FCSB între 2012 și 2016. Primul susține că CSA Steaua, din Liga 2, este continuatoarea Stelei istorice, cel din urmă numește „Steaua” clubul lui Gigi Becali.

De altfel, de la transferul la CSA Steaua, pentru care a evoluat între 2021 și 2023, Adi Popa și-a exprimat deseori părerile pro clubul Armatei. De curând, „Motoreta” a opinat că „marketingul agresiv” pe care cei de la FCSB îl fac îi „spală pe creier” pe oameni că formația din Liga 1 este adevărata Steaua.

Alexandru Chipciu, care a rămas tot timpul de partea FCSB, i-a dat replica fostului coechipier. Actualul jucător de la U Cluj a propus un exercițiu de imaginație: dacă Popa ar fi avut în 2012 oferte de la FCSB și de la CSA Steaua, din Liga 2, unde ar fi mers?

Alex Chipciu își contrează public fostul coleg, pe stelistul Adi Popa: „Clar ar fi mers la FCSB, ești ipocrit dacă spui altceva!”

„El este subiectiv, a avut o experiență nefastă când s-a întors la Steaua cu patronul și cu MM (n.r. - în sezonul 2019/2020) și cumva se simte, vrea cumva să-și ia o revanșă.

Eu îmi respect foarte mult toți colegii, nu vorbim, să-l sun să-l întreb «Ce mai faci, Popică?», dar ce am în cap legat de el și-mi vine să-i spun este în felul următor. Țin minte când a intrat în vestiar la noi și erau toți jucători de echipa națională. Când a intrat în vestiar, a intrat cu rușine.

Nu mă refer că eram noi șmecheri, dar intra cu emoția aia. Ceilalți care erau la Steaua jucau la națională. Fără a crea vreo polemică, dar dacă în momentul ăla era CSA Steaua în Liga 2, el juca la Chiajna, și FCSB era în prima ligă și-l suna domnul Becali? Sunt curios unde se ducea el în momentul ăla. Clar se ducea la FCSB, ești ipocrit dacă spui altceva!

Nu punem la îndoială valoarea lui, a jucat la echipa națională, a jucat în meciul cu Ajax. Probabil a avut treaba asta subiectivă... 

Dacă el ar avea puterea să spună «Bă, dacă atunci când am plecat de la Chiajna și m-a sunat domnul Becali, era CSA Steaua în Liga 2 și FCSB în prima ligă și eu mă duceam la CSA pentru că asta consider eu că e Steaua», aș ridica mâna și aș spune «Bravo, felicitări, înseamnă că ești cel mai mare stelist cu Armata» și așa mai departe.

Dar ar fi venit la FCSB, cu siguranță. Mi se pare câteodată că el vrea să impună părerea lui și altor jucători, dar jucătorii ăia te-au ajutat pe tine să progresezi”, a afirmat Chipciu conform Prosport.

Alex Chipciu: „Cine să mă spele pe creier? N-am vorbit din 2016 cu domnul Becali”

Referitor la declarația lui Adi Popa cum că cei de la FCSB ar încerca să „spele pe creier” publicul, Chipciu a spus:

„Și eu am primit multe mesaje după meciul ăla de Cupă (n.r. - dintre CSA Steaua și U Cluj), mai sunt unii care au conspirații de astea că pământul e plat și chiar cred în treburile astea. Și mie mi se pare ceva incredibil.

De cine să fiu spălat pe creier? Cu domnul Becali n-am mai vorbit din 2016, de când am plecat la Anderlecht”.

VIDEO. Alex Chipciu a răbufnit la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna!”

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.