Campionate

„Ben Hazima” Benzema e în vrie! Fostul Balon de Aur a luat o decizie radicală după ce fanii s-au „năpustit” asupra lui

Karim Benzema // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  joi, 28 decembrie 2023

În vara acestui an, Karim Benzema (36 de ani) a semnat cu Al Ittihad, în Arabia Saudită, din postura de deținător al Balonului de Aur. După o jumătate de an în care a înscris 12 goluri, și-a închis contul de Instagram ca răspuns la criticile puternice din partea microbiștilor.

Transferul lui Karim Benzema la Al Ittihad a fost prezentat drept o mare lovitură. Atacantul francez a fost convins să plece de la Real Madrid în vara lui 2023, când încă era Balonul de Aur en-titre, însă evoluțiile lui la Al Ittihad în cele 6 luni scurse de atunci au lăsat de dorit.

Criticat din toate părțile, Karim Benzema și-a închis contul de Instagram

Benzema a înscris 12 goluri și a oferit 5 pase decisive în 20 de partide, iar la cel mai recent meci, 2-5 cu Al Nassr, prestația lui a lăsat de dorit.

Fanii „tigrilor” s-au „năpustit” asupra rețelelor lui de socializare, iar Benzema a luat o decizie radicală, aceea de a-și închide pagina de Instagram, unde era urmărit de 76 de milioane de oameni! Contul lui de Twitter (X) este încă activ, dar Benzema nu a mai publicat acolo de pe 5 decembrie.

L-au numit Ben Hazima, Fiul Înfrângerii!

Evoluțiile mult sub așteptări i-au adus lui Benzema porecla „Ben Hazima”, adică „Fiul Înfrângerii”.

Waleed Al Farraj, jurnalist renumit din Arabia Saudită, cu 7,4 milioane de urmăritori pe Twitter, a afirmat de curând, la o emisiune pe care o moderează, că „fisura dintre public și Benzema se mărește pe zi ce trece”.

„Benzema nu a reușit niciodată să facă diferența. Mai presus de toate, nu depune deloc efort. E ca și cum îi spune publicului: «Am venit doar să mă distrez cu voi»

Când Ronaldo a semnat în ianuarie, a dat semne că vrea să joace. Benzema, în schimb, nu oferă nimic! E ca și cum echipa nu-l place, nu se simte confortabil și nu știu de ce”, a adăugat jurnalistul, citat de MARCA.

Presa locală a scris și despre un presupus conflict între Benzema și fostul antrenor de la Al Ittihad, Nuno Espirito Santo. Acesta i-ar fi reproșat lui Karim că este leneș! 

VIDEO. Karim Benzema a înscris de trei ori în poarta lui Tătărușanu

>

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.