Liga 1

Rapid, de neoprit! A prezentat doi jucători în aceeași zi

Dan Șucu, Daniel Niculae și Victor Angelscu, de la stânga la dreapta

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 28 December 2023

Rapid l-a prezentat oficial pe Ermal Krasniqi (25 de ani), extrema stânga de la CFR Cluj. Internaționalul kosovar a oferit și primele declarații ca jucător al giuleștenilor.

UPDATE ora 22:00. Rapid l-a prezentat și pe Burmaz

Doar la 3 ore distanță de la prezentarea lui Krasniqi, Rapid a postat și prima poză cu atacantul Borisav Burmaz în tricoul vișiniu. Atacantul venit din Serbia, de la Vozdovac, fusese anunțat oficial pe 24 decembrie (detalii AICI).

„Bora a sosit în Giulești”, a scris Rapid la descrierea pozei cu jucătorul în tricoul noii lui echipe.

Krasniqi, prezentat oficial la Rapid

„Rapid continuă să mute în ofensivă, reușind cel de-al treilea transfer al iernii. Ermal Krasniqi este atacant și a fost achiziționat de la CFR Cluj, formație la care a jucat din 2022. Krasniqi a ajuns la ardeleni din Kosovo, de la FK Ballkani, acolo unde a fost coechipier cu un alt jucător al Rapidului, golgheterul Albion Rrahmani.

Krasniqi a semnat un contract valabil pe două sezoane și jumătate, cu opțiune de prelungire pentru încă o stagiune”, a transmis Rapid, pe site-ul clubului.

„În actualul sezon, Ermal a jucat 12 meciuri pentru clujeni, în campionat, unde a oferit două pase de gol, dar și două partide în Conference League, contra lui Demirspor. De asemenea, a bifat și trei meciuri în grupele Cupei României. 

Ca și ceilalți doi kosovari din lotul lui Cristiano Bergodi, Krasniqi a evoluat și el pentru echipa națională, acesta bifând patru apariții în tricoul alb-albastru. În carieră, atacanul de 25 de ani are două titluri de campion al statului Kosovo, ambele cu FK Ballkani (2021/'22, 2022/'23). 

Cota sa de piață, conform transfermarkt.com, este de 1,2 milioane de euro. Cea mai mare cotă a avut-o în vară, când era evaluat la 1,4 milioane de euro. Transferul lui Krasniqi reprezintă cea de-a treia achiziție din această iarnă, după Florent Hasani (FK Tirana) și Borisav Burmaz (FK Vozdovac)”, a mai transmis Rapid.

1 milion de euroa plătit Rapid pentru transferul lui Krasniqi

Krasniqi: „Îmi doresc să ne batem la campionat”

FOTO: fcrapid.ro

Krasniqi a venit cu obiective mari la Rapid, vrea să aducă titlul în Giulești.

„Sunt fericit că am ajuns la Rapid, fanii sunt incredibili. Mi-a plăcut mult atmosfera de pe Giulești și îmi doresc ca împreună să ne luptăm pentru campionat”, a spus Krasniqi, pentru site-ul Rapidului.

Cifrele lui Krasniqi în carieră:

  • CFR Cluj (39 meciuri, 5 goluri, 4 assisturi)
  • FK Ballkani (105 meciuri, 39 goluri, 17 assituri)
  • KF Ferizaj (10 meciuri, 6 goluri)
  • FC Llapi (1 meci)

4 meciuriare Krasniqi pentru naționala din Kosovo

VIDEO. Florent Hasani: „Am primit mai multe oferte, dar cu Rapid am avut un sentiment venit din inimă că va fi o alegere bună”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.