Stranieri

Agentul lui Drăgușin, o nouă replică acidă pentru Răducioiu » Cum l-a ironizat după golul marcat cu Inter

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (21 de ani), l-a ironizat pe Florin Răducioiu, după golul marcat de fundaș în poarta Interului.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 30 decembrie 2023

Florin Manea, impresarul lui Radu Drăgușin (21 de ani), l-a ironizat pe Florin Răducioiu, după golul marcat de fundaș în poarta Interului.

Radu Drăgușin a marcat singurul gol al echipei sale în remiza, scor 1-1, cu Inter. Acesta a lovit mingea cu capul după un corner și l-a învins pe Yann Sommer, portarul milanezilor. 

Florin Manea a reacționat după gol și l-a „înțepat” pe fostul fotbalist, care a fost revoltat după ce Radu Drăgușin a fost ales Fotbalistul Român al Anului 2023 în Ancheta GSP. Răducioiu l-a desființat pe fundașul român, numindu-l „cioban, limitat, rudimentar”.

Florin Manea, mesaj pentru Florin Răducioiu 

Impresarul a postat o poză pe Facebook, în care era îmbrăcat într-un cojoc de cioban. Fotografia a fost însoțită de mesajul „Mândru că sunt… Come si dice… Cioban”, aluzie la jignirile fostul fotbalist, dar și la momentele din trecut în care acesta a avut probleme cu limba română după transferul în Italia.

Florin Răducioiu l-a atacat pe Radu Drăgușin

„De unde și până unde l-ați premiat pe Radu Drăgușin jucătorul anului? Cu tot respectul pentru el, este un jucător foarte limitat din punct de vedere tehnic. Se premiază ciobănia? 

Nu am absolut nimic cu el, este foarte tânăr, la început de carieră, dar dă două pase, în dreapta și în stânga, și două lovituri de umăr! Mi se pare că am pierdut esența fotbalului în România, premiem un fotbalist cu un stil de joc foarte rudimentar din punct de vedere tehnic”, spusese Florin Răcucioiu pentru GSP.ro.

VIDEO. Radu Drăgușin, discuție despre sacrificiile pentru a ajunge în top: „Eu niciodată nu mi-am permis asta!”

>

Citește și alte știri din fotbal:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.