Liga 1

Gigi Becali a sunat în direct la TV ca să facă rost de numărul lui: „Mi-a propus să vin la FCSB”

Ciprian Panait (47 de ani), care antrenează în Qatar, la Al-Kharaitiyat, a declarat că Gigi Becali (65 de ani) a încercat să-l aducă la FCSB.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 30 decembrie 2023

Ciprian Panait (47 de ani), care antrenează în Qatar, la Al-Kharaitiyat, a declarat că Gigi Becali (65 de ani) a încercat să-l aducă la FCSB.

Ciprian Panait a mărturisit că Gigi Becali i-a propus să meargă la FCSB, dar nu pe poziția de antrenor principal.

Acesta nu a spus motivele pentru care nu a ajuns la FCSB.

Ciprian Panait, dorit de Gigi Becali la FCSB

Nu am lucrat niciodată cu Gigi Becali, dar mi-a propus să vin în club! Nu spun poziția, nu e cea de antrenor principal, nu! Nu e corect să lăsăm lucrurile în ceață... . A intervenit într-o emisiune, a cerut numărul moderatorului și în pauza de publicitate moderatorul a spus că acela e numărul domnului Becali, să îl sun!

L-am sunat după emisiune, mi-a spus că vrea să mă aducă, a spus că vrea să discute cu domnul Mihai Stoica și cu Reghecampf. Asta era în 2012, plecasem de la Rapid. «Să văd dacă găsim să îți dăm de lucru, pentru că îmi placi! Sună-mă peste o perioadă». 

L-am sunat după câteva zile și mi-a spus că mă place, dar că nu e momentul acum. «Te apreciază Reghe și MM, dar nu e momentul». Apoi, a fost o altă propunere mai târziu, dar nu s-a făcut din diferite motive

Eu cred că domnul Becali face o treabă foarte bună la FCSB, are oameni de încredere acolo și le doresc să-și îndeplinească obiectivele”, a spus Ciprian Panait, potrivit Sport.ro.

Rapid U19, Al Hilal U23, Al Hilal, Al Raed, Al Batin, Sohar și Al Kharaitiyat sunt echipele la care a antrenat Ciprian Panait. 

VIDEO. Gigi Becali, despre transferul unui atacant: "Vedem dacă avem nevoie"

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.