Tenis

Situație incredibilă în Australia » Meciul lui Dominic Thiem a fost întrerupt după ce un șarpe veninos a pătruns pe teren

Articol de Alexandru Stanciu  —  Saturday, 30 December 2023

Meciul dintre Dominic Thiem (30 de ani, #98 ATP) și James McCabe (20 de ani, #272 ATP) a fost întrerupt pentru câteva minute după ce un șarpe veninos a pătruns pe teren.

Meciul s-a desfășurat în Australia, în calificările pentru turneul ATP de la Brisbane.

Meciul a fost întrerupt din cauza unui șarpe maro oriental, al doilea cel mai periculos din lume

Meciul lui Dominic Thiem de la Brisbane a fost întrerupt după ce un șarpe și-a făcut apariția pe teren. Este vorba de un șarpe maro oriental, considerat al doilea cel mai periculos din lume.

Agenții de securitate și-au făcut prezența imediat după ce arbitrul de scaun a decis întreruperea meciului. Șarpele a fost capturat de către un om special instruit.

Veninul șarpelui maro oriental este mortal, acesta având o puternică neurotoxină care paralizează nervii inimii și ai plămânilor.

Meciul a continuat și Dominic Thiem a reușit să salveze trei mingi de meci în setul al doilea și s-a impus în setul decisiv cu scorul de 6-4.

Dominic Thiem: „Iubesc animalele, în special pe cele exotice, dar a fost o situație foarte periculoasă”

„Iubesc animalele, în special pe cele exotice, dar ni s-a spus că acesta este un șarpe foarte veninos. A fost o situație foarte periculoasă, șarpele era foarte aproape de copiii de mingi. Așa ceva nu mi s-a mai întâmplat niciodată și cu siguranță n-o să uit această întâmplare”, a declarat Dominic Thiem, potrivit DailyMail.

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.