Tenis

Dumitru Dragomir o învață pe Simona Halep cum să facă „cel puțin 1 milion de euro pe an” în Dubai

Simona Halep // sursă foto: Instagram @ simonahalep

Articol de David Marinescu  —  Saturday, 30 December 2023

Dumitru Dragomir (77 de ani) îi recomandă Simonei Halep (32) să înceapă o carieră în antrenorat.

Simona Halep nu a mai jucat tenis din august 2022, fiind suspendată 4 ani, până în octombrie 2026, după ce a fost găsită vinovată de două încălcări ale regulamentului anti-doping.

Este vorba despre utilizarea unei substanțe interzise, roxadustat, și a unei metode / substanțe interzise pe durata sezonului 2022, concluzie la care experții ITIA au ajuns pe baza datelor din pașaportul ei biologic.

Halep a făcut recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) și așteaptă ca acesta să fie judecat. Audierile au fost programate între 7 și 9 februarie 2024, iar Halep a transmis că ia în calcul retragerea dacă suspendarea de 4 ani va rămâne în vigoare.

Dumitru Dragomir o învață pe Simona Halep cum să facă „cel puțin 1 milion de euro pe an”

În acest context, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, care acum se ocupă de afacerile personale, i-a recomandat Simonei să înceapă o carieră în antrenorat la Dubai, orașul din Emiratele Arabe Unite unde Halep s-a stabilit de curând.

„Foarte bine, e tânără și are destui bani. Dacă ești patriot ce? Aici stai când e clima bună și te duci acolo din noiembrie până în martie să stea în Dubai. (..)

E bine că a fugit de răutatea românilor, categoric. Eu o felicit, bravo ei. Te duci unde e bine, acolo și câștigă bine. Poate să antreneze copiii miliardarilor și să facă bani.

Un miliardar ar da și 100.000 de euro pe an să joace tenis cu ea. Năstase a jucat tenis cu președintele Americii, cine nu ar fi vrut? Așa și cu Halep. Ea a fost pe primul loc în lume.

Dacă ar avea un management bun în spate, Halep ar putea câștiga cel puțin 1 milion de euro pe an timp de 25-30 de ani de acum încolo”, a afirmat Dragomir la Fanatik.

Simona Halep: „Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta și a-mi demonstra nevinovăția”

Între timp, Halep își pregătește apărarea cu care se va prezenta la TAS în fața judecătorilor. După ce a aflat când vor avea loc audierile, ea a transmis pe rețelele de socializare:

„Curtea de Arbitraj pentru Sport a decis ca audierile în cazul meu să fie între 7 și 9 februarie 2024. Mă bucur că am posibilitatea de a prezenta și a-mi demonstra nevinovăția în fața unui tribunal independent. Mulțumesc”.

Echipa Simonei Halep a explicat testul pozitiv la roxadustat susținând că un supliment alimentar utilizat de aceasta înainte de US Open 2022, o pudră de colagen, Keto MCT, a fost contaminată. Gazeta Sporturilor a mers în Canada pentru a investiga cazul - AICI, concluziile.

VIDEO. Simona Halep, interviu exclusiv în Franța: „Sunt pregătită să lupt! Nu cedez ușor”

>

Tot despre Simona Halep: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.