Diverse

Noul iubit al Anamariei Prodan este un sportiv milionar, cu 14 ani mai tânăr decât ea

+46 Foto
Anamaria Prodan, alături de Ronald Gavril // sursă foto: Instagram

Articol de Andra Mocanu  —  luni, 01 ianuarie 2024

Impresara Anamaria Prodan (51 de ani), fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, ar fi într-o relație cu boxerul român Ronald Gavril (37), băcăuan stabilit în Las Vegas, SUA.

Anamaria Prodan pare din nou împlinită pe plan sentimental. Impresara a petrecut sărbătorile alături de Ronald Gavril, boxer român cu 14 ani mai tânăr decât ea, de loc băcăuan, dar stabilit în Las Vegas, SUA.

Anamaria Prodan ar fi într-o relație cu boxerul Ronald Gavril

În ultima vreme, Anamaria Prodan a tot publicat fotografii în care se află în compania lui Ronald Gavril, iar postarea pe care a făcut-o în Ajunul Anului Nou sugerează că relația lor este mai mult decât amicală.

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan iar el este unicul Ronald Gavril”, a scris impresara, alături de o fotografie în care stă extrem de comod alături de sportiv.

Ronald „The Thrill” Gavril practică boxul la categoria semigrea, având un palmares de 24 de victorii (19 prin KO) și 3 înfrângeri, niciuna prin KO. El luptă în America de Nord, în State și în Mexic, și a câștigat cele două lupte pe care le-a avut în 2023.

Averea lui, conform informațiilor din State, s-ar ridica undeva la 5 milioane de dolari.

Răsfoiește mai multe galerii foto:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.