Liga 1

Adio UTA?! Mircea Rednic a fost propus la un club important din Vest

Mircea Rednic, antrenor UTA // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  marţi, 02 ianuarie 2024

Mircea Rednic (61 de ani), în prezent antrenor la UTA, ar fi fost propus la Standard Liege, echipă pe care a mai pregătit-o în sezonul 2012/2013.

Mircea Rednic o antrenează din aprilie pe UTA, dar ia în calcul o schimbare. Jurnaliștii de la cotidianul național belgian Le Soir au dezvăluit că impresarul „Puriului” l-a propus pe acesta la Standard Liege, una dintre cele mai titrate echipe ale țării, de 10 ori campioană.

Standard a rămas fără antrenor după despărțirea de Carl Hoefkens, decizie luată în ultima zi din 2023.

Mircea Rednic, propus la Standard Liege

Rednic a mai pregătit-o pe Standard Liege în sezonul 2012/2013 (16 victorii, 6 egaluri, 9 eșecuri) și cunoaște fotbalul belgian, din moment ce le-a mai antrenat acolo pe Mouscron și Gent.

Rămâne de văzut dacă candidatura lui Rednic va fi de interes pentru conducerea clubului. Sursa citată scrie că „nu se știe pentru moment dacă profilul lui Rednic este pe placul 777 Partners”, compania americană care deține 100% dintre acțiunile clubului.

Standard nu traversează o perioadă bună, este doar a noua în Belgia, cu 23 de puncte adunate în 20 de meciuri, 9 sub prima echipă de pe locurile de play-off, Antwerp.

Rednic o antrenează pe UTA din aprilie 2023. Bilanțul lui pe banca arădenilor este de 10 victorii, 13 egaluri și 8 înfrângeri.

VIDEO. Adrian Iencsi, poveste din cantonament: „Când îi băteam la miuțe pe Rednic sau Sabău, săream gardurile!”

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.