Liga 1

Nume nou la Dinamo! Kopic l-a prezentat azi: „Va aduce ceea ce avem nevoie”

Articol de Sergiu Alexandru, Andrei Furnigă (video)  —  marţi, 02 ianuarie 2024

Dinamo are un nou antrenor secund: Marijo Tot.

Antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic, a susținut azi o conferință de presă înaintea plecării în cantonamentul din Turcia. Și a anunțat că a adus un nume nou în staff, pe Marijo Tot.

Dinamo are un nou antrenor secund: Marijo Tot

El va lucra alături de cei doi secunzi, Sorin Colceag și Iulian Mihăescu.

„Eu și clubul avem un nou membru în staff. E vorba Marjio Tot. Va face parte din staff-ul nostru. E un antrenor croat cu multă experiență. Toți ceilalți din staff vor continua, dar el ne va aduce calitatea, energia și tot ceea ce avem nevoie în următoarele 5 luni”, a spus Kopic la conferința de presă.

Croatul Marijo Tot are 51 de ani și este antrenor cu licență UEFA Pro. E liber de contract din septembrie 2022, când a plecat la naționala Iranului, unde a fost secundul lui Dragan Socic.

A mai lucrat ca secund la Al Ittihad, cu Slaven Bilic, (octombrie 2018-februarie 2019), la HRB Yiteng (China), cu Xin Duan (decembrie 2013-iulie 2014), la Dinamo Zagreb (august 2010 – mai 2011), cu Vahid Halilhodzic și la HNK Rijeka. A avut experiențe ca antrenor principal la HNK Brontjo Citluk, Lokomotiv Zagreb, HRB Yiteng, CC Yatai, NK Istra și ZJ Yiteng.

Marijo Tot

Cu Dinamo Zagreb, în sezonul 2010-2011, a câștigat campionatul și Cupa Croației. 

Pot spune că ținta este să aducem între 4 și 6 jucători. Trebuie să fie jucători de calitate, care să îmbunătățească echipa. Vreau concurență. Cu unii suntem foarte aproape de a ajunge la un acord. Dar perioada de mercato abia a început. Vreau să aducem cei mai buni jucători pe care putem să-i transferăm.  Vom aduce jucători noi, vom fi o echipă mai bună. Mă gândesc și la jucători croați. 

- Zeljko Kopic, antrenor Dinamo

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.