Liga 1

„Seara eram convins să vin la FCSB, dar apoi am vorbit cu soția” » Fotbalistul a recunoscut în premieră negocierile

Articol de David Marinescu  —  marţi, 02 ianuarie 2024

În vară, așa cum anunța GSP.ro, Mihai Stoica a încercat să-l aducă pe Alex Chipciu la FCSB, căruia îi expirau împrumutul la U Cluj și contractul cu CFR Cluj.

Fotbalistul a recunoscut că au existat negocieri și că avea de gând să revină la echipa roș-albastră, dar o discuție cu soția Andreea l-a făcut să se răzgândească și să continue la Universitatea Cluj.

Cum a refuzat-o Alex Chipciu pe FCSB

„A existat discuţia între noi doi (n.r- Chipciu și Mihai Stoica), da. N-am vrut niciodată să vorbesc despre asta, că am refuzat. Într-o seară eram convins să vin, doar că apoi am stat de vorbă cu soţia. 

Am 4 fete și e foarte greu pentru mine să plec. Punând lucrurile astea... Dacă eram singur, îmi luam geanta şi plecam pentru că mă motivează performanţa”, a spus Chipciu la OrangeSport.

Mijlocașul de bandă, care a fost folosit și ca fundaș lateral, a adunat 116 meciuri și 24 de goluri la FCSB în campionat între ianuarie 2012 și iunie 2016.

Andreea și Alex Chipciu se cunosc din 2012 și au împreună 4 fete: Medeea, Aria, Irene și Ștefania. 

„Ne-am văzut prima dată pe 1 ianuarie 2012, am început să vorbim după patru luni și ne-au trebuit încă vreo două luni ca să ne cunoaștem și să devenim un cuplu. Începutul relației a fost unul destul de agitat, eram foarte tineri, orgolioși și impulsivi. Dacă ne întrebai atunci, nu ne-am fi imaginat că, peste opt ani, vom fi familia fericită, cu patru fete, de astăzi”, au povestit recent Alex și Andreea.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.