Liga 1

Rapid s-a reunit astăzi: 28 de jucători sub comanda lui Bergodi » Surprize-surprize. Cine l-a impresionat pe reporterul GSP: „Că tot ziceți că sunt firav”

+28 Foto
Rapid s-a reunit azi la baza Constructorul

Articol de Marius Mărgărit, Valentin David (video)  —  miercuri, 03 ianuarie 2024

Rapid, locul 4 în Superliga, s-a reunit azi, la ora 10:30, la baza Constructorul, sub comanda lui Cristiano Bergodi. 

  • GSP va avea 4 reporteri la fața locului. Eduard Apostol, Remus Dinu, Cristian Preda și Ionuț Iordache vor fi prezenți în Antalya pe toată durata cantonamentelor echipelor din Liga 1

Deși au terminat anul cu o serie de 7 meciuri la rând fără victorie, în campionat și Cupă, giuleștenii încep anul încrezători, încurajați și de cele trei transferuri efectuate deja.

GALERIE FOTO. Rapid s-a reunit azi la baza Constructorul. Cîrjan l-a impresionat pe reporterul GSP

Giuleștenii au sosit zâmbitori la baza Constructorul, cu speranța că pot lega evoluții bune pe care le-au avut la începutul sezonului. Primul care a venit la pregătire a fost mijlocașul Cătălin Cîrjan (21 de ani), care a sosit cu aproximativ o oră înaintea colegilor săi. 

VIDEO. Imagini cu sosirea jucătorilor Rapidului la baza Constructorul: 

>

Și s-a pregătit în sala de forță, fiind surprins împingând din orizontal la piept cu aproximativ 75 de kilograme, cu 10 peste greutatea lui. „Că tot zice lumea că sunt firav”, a replicat Cătălin, într-un scurt dialog cu reporterul GSP. 

La reunire s-au prezentat și noile achiziții, Florent Hassani, Ermal Krasniqi și Borisav Burmaz. 

VIDEO. Primul antrenament al giuleștenilor în 2024: 

>

Iar la antrenamente au participat și cei trei jucători care nu au evoluat în ultima parte a sezonului trecut, din cauza accidentărilor: Albion Rrahmani, Xian Emmers și Claudiu Petrila. Toți s-au antrenat normal, semn că sunt gata cu recuperarea.  

Lotul de 28 de jucători de la reunirea Rapidului: 

  • Portari: Horațiu Moldovan, Virgil Drăghia, Bogdan Ungureanu
  • Fundași: Cristian Săpunaru, Paul Iacob, Dragoș Grigore, Iulian Cristea, Andrei Borza, Christopher Braun, Răzvan Onea, Robert Bădescu
  • Mijlocași: Alexandru Albu, Răzvan Oaidă, Mattias Käit, Xian Emmers, Claudiu Petrila, Jayson Papeau, Funsho Bamgboye, Cătălin Cîrjan, Alexandru Ioniță II, Omar El Sawy, Ștefan Pănoiu, Florent Hasani, Ermal Krasniqi
  • Atacanți: Albion Rrahmani, Borisav Bumaz, Kevin Soni, Alexandru Stan

Rapid pleacă în Antalya 

Rapid va pleca joi în cantonamentul din Antalya, unde va sta până pe 13 ianuarie. Pe 6 ianuarie, Rapid va da piept cu Sakaryaspor, locul 5 în a doua ligă a Turciei. Trei zile mai târziu, giuleștenii o vor înfrunta pe Sabah Baku, locul 7 în campionatul azer. 

Rapid va mai juca un amical pe 12 ianuarie, ultimul al cantonamentului. Acela „va fi și cel mai tare amical, adversarul urmând a fi anunțat ulterior”, promite clubul alb-vișiniu într-un comunicat.

 Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.