Liga 1

„Vreau să fac pasul care trebuie pentru cariera mea” » Anunțul lui Horațiu Moldovan la reunirea Rapidului

Articol de Marius Mărgărit, Valentin David (video)  —  Wednesday, 03 January 2024

Portarul Horațiu Moldovan (25 de ani) a vorbit la reunirea Rapidului despre viitorul lui.

După ce a impresionat la echipa giuleșteană și la națională, Horațiu Moldovan a atras atenția mai multor cluburi. FC Basel ar fi dispusă să-i achite clauza de reziliere în valoare de 800.000 de euro. Dacă negocierile s-ar concretiza, Moldovan ar încasa un salariu imens în Elveția, în jur de 50.000 de euro lunar.

VIDEO Horațiu Moldovan: „Nu sunt disperat să plec de la Rapid, dar mă gândesc și la mine”

>

Înainte de primul antrenament al anului, Moldovan a vorbit despre un posibil transfer, declarând că ar pleca doar dacă va veni o ofertă atractivă.

„Vreau un an mai bun ca 2023, deși a fost cel mai bun an pentru mine. Îmi doresc să fiu sănătos și să am performanțe cât mai bune.

E perioada de transferuri, da... Dacă va veni o ofertă de nerefuzat, probabil voi face acest pas. Dar acum îmi e gândul doar la Rapid. Nu sunt disperat să plec. Vreau să fiu sănătos și să-mi fac treaba cât mai repede.

Nu știu ce va urma. Sunt aici. Mă bucur că am revenit la antrenamente și mă gândesc la Rapid. Dacă vine o ofertă foarte-foarte bună... Mă gândesc la EURO, dar mă gândesc și la mine. 

Aș vrea în Europa, pentru a face pasul care trebuie în cariera mea. Dar nu mă gândesc doar la plecare. Vreau să fiu sănătos și să am performanțe la Rapid”, a spus Horațiu Moldovan la reunirea Rapidului.

Am o relație foarte bună cu cei de la Rapid. Nu am niciun reproș față de domnul Șucu. E cel mai corect pe care l-am întâlnit. Iar pentru domnul Angelescu am cel mai mare respect, pentru că mi-a întins o mână când probabil nimeni nu mai credea în mine. 

- Horațiu Moldovan

97 de meciuriare Moldovan în poarta Rapidului, doar în Liga 1. Evoluează pentru giuleșteni din 2021

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.