Liga 1

Cornel Dinu vede un singur salvator la Dinamo: „N-a știut în ce troacă a intrat”

Cornel Dinu

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 03 ianuarie 2024

Mister Cornel Dinu este de părere că Zeljko Kopic ar avea potențial tehnic să salveze Dinamo, doar în el mai crede. Dinamovistul nu întrevede mutări care să dinamizeze echipa de pe penultimul loc.

Legendarul Cornel Dinu, 75 de ani, nu întrevede un viitor luminos la Dinamo. Crede în capacitățile antrenorului Zeljko Kopic - lucru important totuși, Mister fiind recunoscut pentru faptul că rar oferă girul unor tehnicieni, mai ales când subiectul este legat de echipa lui de suflet. Dar nu crede că jucătorii care ar putea sosi o să fortifice echipa!

Zeljko Kopic l-a impresionat pe Cornel Dinu: „Dar am impresia că nu știe în ce troacă a intrat”

Antrenorul Zeljko Kopic a plecat azi, miercuri, alături de ”câini” în cantonamentul din Antalya. Așteaptă și el transferuri. Așteaptă! Mister Dinu deplânge soarta tehnicianului care a semnat pe 1 decembrie 2023 cu Dinamo.

„Zeljko Kopic are probleme mari. Provine dintr-o țară superioară nouă, fotbalistic și educațional. Am senzația că deja s-a speriat de ceea ce a găsit aici! Croații sunt popor adevărat, oamenii Vaticanului! Am impresia că n-a știut în ce intră. În ce troacă a intrat... Nu poate să facă niciun transfer, nimic!”, a explicat Cornel Dinu pentru GSP.ro.

Cornel Dinu, despre mercato la Dinamo: „Doar Kopic va putea salva, dacă va salva!”

Calendarul n-are milă cu ”câinii”, peste două săptămâni și jumătate este prima etapă din 2024, cu Petrolul Ploiești, pe ”Ilie Oană”. De fapt, următoarele 5 runde sunt de chin. Urmează derby-ul cu Rapid, pe teren propriu, deplasare la Craiova, cu FCU, deplasare la Ovidiu pentru a evolua contra lui Hagi și a Farului, apoi etapă acasă cu Oțelul.

„Indiferent de ceea ce vor face, dacă vor face transferuri!, cei care vor veni nu vor fi aceia care vor salva Dinamo! Mai degrabă pregătirea acestui croat, croații sunt oameni pricepuți, domne! 

Dinamo va depinde doar de  inspirația și modul de pregătire ale croatului. Doar el va putea salva, dacă va salva! În rest, nu văd ce jucători de valoare ar mai putea aduce contratimp și cum pot fi plătiți. N-au timp să mai prindă «Sania albastră» (n.r. - film regizat de Ioan Cărmăzan după nuvela lui Fănuș Neagu)...”, a reacționat Cornel Dinu.

Cine e liber acum?! Doar niște gloabe date afară de pe nicăieri, nu armăsari. Cred că vor rămâne cu lotul ăsta. Bine, și cu ăia care ar fi venit, care au refuzat, nu făceai mare lucru
Cornel Dinu

VIDEO. Zeljko Kopic le-a transmis jucătorilor ce așteaptă în 2024 de la ei: „Este o luptă pentru supraviețuire. Trebuie putere mentală și mentalitate de lider”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.