Liga 1

Încă 4 jucători pleacă de la Universitatea Craiova » Petev nu mai contează pe ei și nici n-au mai venit la reunire

Ante Roguljic pleacă de la CSU Craiova // FOTO: Imago

Articol de Aurelian Botezatu, Sergiu Alexandru  —  miercuri, 03 ianuarie 2024

Pe lângă Jasmin Kurtic, alți patru jucători vor pleca în această iarnă de la Universitatea Craiova: Florin Borța, Ante Roguljic, David Sala și Jean Baptiste Mendy.

Universitatea Craiova s-a reunit azi pentru a începe pregătirea de iarnă. Au fost 28 de fotbaliști sub comanda lui Ivaylo Petev, dar cinci dintre cei care au jucat în prima parte a sezonului nu au fost convocați.

Alți 4 jucători pleacă de la Universitatea Craiova

Nu doar Jasmin Kurtic va pleca în această iarnă. Sunt alți patru fotbaliști care nu mai intră în vederile antrenorului bulgar. Aceștia nu vor pleca cu echipa în cantonamentul din Turcia și vor începe negocierile pentru rezilierea contractelor.

Astfel și Florin Borța, Ante Roguljic, Jean Baptiste Mendy vor fi puși pe liber în zilele următoare, în timp ce David Sala a fost împrumutat la CS Tunari, în Liga 2, potrivit Prosport.

  • Jean Baptiste Mendy - fundaș central senegalez de 20 ani. E la CSU Craiova din februarie 2023, iar în acest sezon a jucat doar un meci, în Cupă.
  • Florin Borța - fundaș dreapta de 24 de ani. A fost crescut de juniorii oltenilor, fiind împrumutat în ultimii ani la Petrolul și Chiajna. Are 5 meciuri în acest sezon.
  • David Sala - mijlocaș defensiv de 19 ani. Crescut de CSU Craiova, Sala a jucat un meci în acest sezon.
  • Ante Roguljic - mijlocaș ofensiv croat de 27 de ani. A fost folosit în 14 partide în acest sezon, reușind 3 goluri, toate în campionat. E la olteni din septembrie 2019.
  • Jasmins Kurtic - mijlocaș central de 34 de ani. Adus în vară, a strâns 17 meciuri în acest sezon

Lotul lui CSU Craiova prezent la reunire:

  • Portari: Laurenţiu Popescu, David Lazar, Matei Goga
  • Fundași: Nicuşor Bancu, Vladimir Screciu, Ştefan Vlădoiu, Pyry Soiri, Raul Silva, Gjoko Zajkov, Karlo Tomaşec, Denis Benga, Florin Gaşpar, Juraj Badelj
  • Mijlocași: Alexandru Creţu, Ştefan Baiaram, Alexandru Mateiu, Mihai Căpăţână, Alexandru Işfan, Lyes Houri, Robert Lăpădătescu, Marian Danciu
  • Atacanți: Andrei Ivan, Elvir Koljic, Jovan Markovic, Alexandru Mitriţă, Atanas Trică, Bogdan Barbu, Ştefan Bană

VIDEO Alexandru Crețu, primul antrenament din 2024: „Ne așteaptă un restart de foc în Liga 1! Importantă e pregătirea”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.