Altele

Incendiu puternic la vila de 7 milioane de euro a starului lui Miami Dolphins

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Thursday, 04 January 2024

Noul an a venit cu vești proaste pentru starul celor de la Miami Dolphins, Tyreek Hill. Vila de 7 milioane de euro a jucătorului de fotbal american a fost afectată de un incendiu.

După ce incendiul a fost stins, oficialii au pornit o anchetă pentru a vedea cauzele. Din primele informații, Tyreek Hill nu era acasă în momentul izbucnirii incendiului. Acesta era la antrenamentele Dolphins, pregătind finala sezonului regulat împotriva lui Buffalo Bills de duminică seară.

>

În momentul în care a fost anunțat de nefericitul incident, acesta a primit liber din partea antrenorului pentru a ajunge la reședința din Florida. Agentul lui Hill, Drew Rosenhaus, a declarat că unii membri ai familiei se aflau acasă în momentul incendiului, dar că toată lumea este în siguranță.

Rosenhaus a spus că Hill nu va comenta în acest moment incidentul, care ar fi cuprins o singură cameră a vilei imense. 

Din primele imagini făcute publice și filmate din elicopter se observă momentul în care Hill ajunge acasă, apoi se îmbrățișează cu soția acestuia, Keeta Vaccaro, cu care s-a căsătorit luna trecută.

Hill a plătit 7 milioane de euro în mai 2022 pentru proprietatea cu șapte dormitoare și opt băi.

Insider în casa de 7 milioane de euro a lui Tyreek Hill

Casa are de un teren de fotbal, unul de baschet de dimensiunea NBA, un teren de golf, o piscină de mari dimensiuni încălzită, dar și un centru spa construit pentru 10 persoane.

În interior acesta deținea un cinematograf, o sală de relaxare cu masă de biliard, dar și o sală de jocuri. De asemenea, pe proprietate există alte două pensiuni, alături de mai mulți arbori cu lămâi, mango și banane.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.