Liga 1

Ciprian Marica, anunț de ultim moment despre revenirea lui Denis Alibec la Farul

Denis Alibec

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 04 ianuarie 2024

Ciprian Marica, acționar minoritar la Farul, crede că Denis Alibec are sub 10% șanse să revină la Farul în acest mercato.

Atacantul a plecat în acest sezon de la Farul la Muaither, în Qatar, unde are un salariu de 100.000 de euro pe lună. Alibec s-a gândit să revină la Farul, pentru a fi într-o formă cât mai bună înainte de EURO 2024. 

El nu poate juca la altă echipă în acest sezon, pentru că regulamentul prevede ca fotbaliștii să evolueze la maximum două cluburi într-un sezon, astfel că întoarcerea la Farul era singura variantă dacă ar fi plecat de la Muaither.

Marica: „Șansele ca Alibec să revină la Farul sunt sub 10%”

„Din câte înţeleg, şansele sunt sub 10%, deci e greu de crezut. Gică Hagi are o relaţie excelentă cu Denis Alibec, au lucrat foarte bine şi Alibec are uşa deschisă, se întoarce când vrea el. 

Alibec are şi o vârstă, aspectul financiar e important şi nu-şi permite Alibec să renunţe la salariul bun de acolo ca să vină la Farul. Nu ne permitem să-i oferim condiţiile de acolo, de aceea a plecat şi nu văd cum ar putea reveni azi în ţară. A ajuns la o vârstă şi aspectul financiar contează", a declarat Ciprian Marica, potrivit Orange Sport.

Am vorbit și cu Mister, poate mă transfer acum, în iarnă. Ritmul meciurilor e bun, dar antrenamentele de aici nu sunt la fel de intense. Dacă nu am voie să joc la o a treia echipă, pot să mă întorc la Farul. Problema aici e că joc în banda dreaptă, iar antrenorul mă pune să cobor la nivelul fundașilor centrali

Toată viața am jucat pentru națională. E o șansă unică în viață pentru fiecare jucător. Cum să nu te gândești la Euro, să nu vrei să mergi?

- Dennis Alibec, potrivit Digi Sport

VIDEO. Ionuț Larie și Andrei Artean au oferit primele declarații după reunirea lotului celor de la Farul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.