Campionate

Acuzat pe internet că ar fi participat la petrecerile organizate de Jeffrey Epstein, la care erau abuzate sexual minore, fotbalistul din Premier League a rupt tăcerea

Callum Hudson-Odoi (23 de ani), extremă stângă la Nottingham Forest, a reacționat, după ce s-a zvonit că ar fi participat la petrecerile organizate de Jeffrey Epstein. foto: Imago Images

Articol de David Marinescu  —  joi, 04 ianuarie 2024

Callum Hudson-Odoi (23 de ani), extremă stângă la Nottingham Forest, a reacționat, după ce s-a zvonit că ar fi participat la petrecerile organizate de Jeffrey Epstein.

Jeffrey Epstein, decedat în 2019, a fost un om de afaceri american acuzat de infracțiuni sexuale. Acesta s-a sinucis în închisoare înainte de a fi judecat.

Epstein deținea două insule private în Caraibe, unde organiza petreceri la care tinere cu vârste pornind de la 12 ani ar fi fost abuzate sexual.

Recent, o judecătoare din New York a făcut publică o listă cu peste 150 de personalități care ar fi luat parte la petrecerile respective. Printre nume se numără celebrități precum prințul Andrew, foștii președinți americani Donald Trump și Bill Clinton, artistul Michael Jackson sau magicianul David Copperfield. Aceasta nu specifică cine de pe lista ar fi fost victimă sau agresor, potrivit Mirror.

Chiar dacă numele lui Callum Hudson-Odoi nu apare pe lista judecătoarei, în spațiul media s-a zvonit că și el ar fi luat parte la acele petreceri.

Callum Hudson Odoi reacționează după ce s-a zvonit că ar fi luat parte la petrecerile lui Jeffrey Epstein

„Am văzut informația asta circulând pe rețelele sociale de ceva vreme și nu aveam de gând să comentez despre asta, deoarece este absurd (eram un copil pe atunci). 

Cu toate acestea, înțelegând poziția mea de persoană publică, aș dori să fie absolut clar că nu am făcut niciodată parte din „Scandalul Epstein” și nici nu am fost vreodată pe insula lui Epstein. Vă rog să nu mă mai etichetați în astfel de postări”, a fost mesajul postat de Hudson-Odoi pe contul personal de Instagram. 

Hudson-Odoi aparține de Chelsea, dar joacă sub formă de împrumut la Nottingham Forest. În acest sezon, a reușit un singur gol și o pasă decisivă în 11 meciuri de Premier League. Englezul a evoluat pentru Bayer Leverkusen în sezonul trecut.

18 goluriîn 133 de partide are Callum Hudson-Odoi până în acest moment

VIDEO. Kylian Mbappe sărbătorește câștigarea Supercupei Franței în fața lui Toulouse, scor 2-0

>

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.