Euro 2024

Lovitură pentru adversara României la EURO 2024 » Superstarul naționalei s-a accidentat și riscă să rateze CE

Milan Skriniar (stânga)/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 04 ianuarie 2024

Milan Skriniar, stoperul slovac de la PSG, s-a accidentat în timpul Supercupei Franței, câștigată de parizieni cu Toulouse, scor 2-0.

Marea vedetă a naționalei Slovaciei, adversara României în grupele EURO 2024, riscă să rateze restul sezonului și turneul final, potrivit RMC Sport.

Skriniar, în pericol să rateze EURO 2024

Skriniar, unul dintre titularii de bază de la PSG, a început din primul minut și cu Toulouse. A rezistat până în minutul 71, când a fost înlocuit de Luis Enrique cu Lucas Beraldo.

Fundașul central slovac a suferit o accidentare la glezna piciorului stâng și urmează să fie operat, potrivit RMC. El va rata cu siguranță meciurile lui PSG cu Real Sociedad, în optimile Ligii Campionilor. Însă francezii se tem de ce e mai rău, că Skriniar va rata restul sezonului. Și slovacii stau cu inima strânsă, fundașul adus de la Inter e cel mai bun jucător slovac al momentului.

Skriniar e evaluat la 45 de milioane de euro pe Transfermarkt, mai mult decât dublu față de Drăgușin, cel mai bine cotat internațional român (20 de milioane de euro).

66 de meciuriare Skriniar pentru Slovacia

Skriniar s-a impus imediat la PSG, după ce francezii au dorit cu ardoare să îl transfere și au insistat pentru el și iarna trecută. L-au adus până la urmă în vară, gratis, după expirarea contractului cu Inter. Slovacul are 16 meciuri în Ligue 1 în acest sezon și 6 în Champions League.

Milan Skriniar/ foto Imago Images

Slovacia, adversara României în drumul spre optimile EURO 2024

România va înfrunta Slovacia pe 26 iunie, la Frankfurt, în ceea ce ar putea reprezenta meciul decisiv pentru calificarea în optimile EURO 2024. „Tricolorii” mai sunt în grupă cu Belgia și câștigătoarea play-off-ului B din Liga Națiunilor (Bosnia și Herțegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

Grupa accesibilă avantajează România, care poate ajunge și de pe locul 3 în faza „optimilor”! La Euro, în eliminatorii se califică nu doar primele două clasate din grupă, ci și 4 dintre cele mai bune locuri 3!

VIDEO. Florin Tănase: „Chiar cred că România poate fi o surpriză plăcută la EURO”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.