Campionate

Benzema, spre Premier League! Balonul de Aur, chemat să ,,resusciteze” un colos

Karim Benzema. Sursă Foto: Facebook Bleacher Report

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 05 ianuarie 2024

Karim Benzema (36 de ani) ar putea reveni în Europa pentru un transfer la un gigant din Premier League, ținând cont de situația grea prin care trece la Al-Ittihad.

Louis Saha, fostul atacant al lui Manchester United, este de părere că Benzema ar trebui să se transfere pe Old Trafford pentru a veni cu un plus de calitate în atac.

Karim Benzema, cerut la Manchester United: ,,Este doar un vis”

Atacantul francez a câștigat alături de Real Madrid 5 Ligi ale Campionilor și un Balon de Aur, dar finalul carierei sale este sub așteptări.

El a ales Al-Ittihad, fiind atras de o nouă provocare, dar și de aspectul financiar, însă experiența din Arabia Saudită s-a dovedit a fi negativă, iar Benzema ar putea reveni în Europa.

Louis Saha este convins că fostul atacant al Realului s-ar impune fără probleme la United și ar marca foarte multe goluri: ,,Benzema va «scutura» atacul lui Manchester United, este exact ceea ce au nevoie. 

El va marca multe goluri și va lega jocul mult mai bine. E doar un vis, însă Karim este un foarte bun profesionist, genul de atacant de la care Hojlund are ce învăța”, a spus Louis Saha, pentru goal.com.

,,Colegii nu-l mai suportă, simte și el un disconfort”

În cadrul emisiunii televizate „Action with Walid", un cunoscut analist saudit, Walid Al Farraj, l-a criticat vehement pe KB9: „Ruptura dintre Karim și suporteri crește pe zi ce trece. N-a făcut niciodată diferența, evoluează cu aroganță, ca și cum ai zice că «vă fac o favoare că joc». Când în ianuarie trecut a venit Cristiano Ronaldo a demonstrat imediat implicare și profesionalism.

Benzema nu! Este ca și cum colegii nu-l mai suportă și chiar și el simte un disconfort. Nu știu cum să îmi explic cauza". Același ton dur l-a avut și publicația online Goal Arabia: "Benzema nu a făcut nimic remarcabil în timpul ultimei partide. Pare un oaspete de onoare, nu a mai dat nicio mână de ajutor echipei!".

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.