Campionate

Paradox în La Liga: capitolul la care „lanterna roșie” a fost prima, iar echipa lui Ianis Hagi codașă!

Osasuna a învins-o pe Almeria, 1-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 05 January 2024

Ca timp efectiv de joc, meciul dintre Osasuna (locul 12) și Almeria, ultima clasată, scor final 1-0, a stat cel mai bine dintre duelurile etapei 19 în Spania.

O singură partidă din runda 19 a campionatului spaniol, La Liga, a trecut de 60 de minute ca timp efectiv de joc. Surpriză: este vorba despre un duel între echipe din partea a doua a clasamentului, una dintre ele chiar „lanterna roșie”!

Duelul Osasuna - Almeria 1-0 a avut 60 de minute și 15 secunde cu mingea în joc, dintre cele o sută de minute și 4 secunde, cât a durat în total confruntarea.

Osasuna - Almeria, locul 1 în Spania ca timp de joc

Statistica prezentată de Opta este surprinzătoare, având în vedere că este vorba despre două echipe destul de limitate ca spectaculozitate și creativitate.

Osasuna este a 12-a în La Liga, cu 22 de goluri marcate în 19 etapei, în vreme ce Almeria este ultima, doar 5 puncte și 19 reușite.

Meciul a fost decis de golul înscris de Ante Budimir în minutul 27.

La polul opus dăm peste meciul în care a fost implicată echipa lui Ianis Hagi, Deportivo Alaves, 1-1 în deplasare cu Real Sociedad. În acel meci, timpul efectiv de joc a fost de 45 de minute și 25 de secunde, adică doar 43,4% din totalul de 104 minute și 32 de secunde.

Media etapei ca timp de joc a fost de 54 de minute și 7 secunde, în condițiile în care timpul mediu de joc pe parcursul întregului campionat este undeva mai sus, la 55 de minute și 5 secunde.

59:39 minutea fost timpul efectiv de joc din cel mai spectaculos duel al rundei, Girona - Atletico 4-3

Mai multe știri din Spania:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.