Campionate

Accidentare de ultimă oră la Real Madrid: lipsește 3 săptămâni și ratează Supercupa Spaniei!

Lucas Vazquez, între Joselu și Rodrygo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 05 January 2024

Lucas Vazquez (32 de ani) a suferit o accidentare musculară și va absenta 3 săptămâni, ceea ce înseamnă că va rata Supercupa Spaniei, programată între 10 și 14 ianuarie în Arabia Saudită. În semifinalele competiției, Real Madrid o va înfrunta pe Atletico.

Real Madrid merge „ceas” în La Liga, continuă să adune puncte, dar și accidentări.

Ultimul care se alătură „infirmeriei” este fundașul dreapta Lucas Vazquez. Real Madrid a transmis astăzi că „jucătorul nostru a fost diagnosticat cu o leziune la mușchiul semitendinos al coapsei drepte”.

Lucas Vazquez s-a accidentat și ratează Supercupa Spaniei

Această accidentare îl va ține pe Vazquez departe de teren vreme de 3 săptămâni, astfel că el va rata Supercupa Spaniei, programată între 10 și 14 ianuarie.

La competiție vor participa 4 cluburi: în semifinale se vor înfrunta Real și Atletico Madrid pe 10 ianuarie, respectiv Barcelona și Osasuna o zi mai târziu. Finala va avea loc pe 14 ianuarie.

În acest sezon, Vazquez a jucat în 20 de partide, un total de 737 de minute, adică o medie de 37 de minute pe meci. El a înscris un gol prețios în victoria la limită cu Alaves, 1-0, și a oferit 3 pase decisive, cu Villarreal (4-1), Las Palmas (2-0) și Braga (3-0).

Rezumatul VIDEO al meciului Real Madrid - Mallorca

Tot din La Liga: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.