Liga 1

Vedeta de la FCSB a trecut printr-o perioadă de coșmar: presupusa amantă i-a cerut mii de euro pentru a nu-i spune totul soției! Totul s-a terminat în instanță

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 06 ianuarie 2024

Alexandru Băluță (30 de ani) a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimele luni, fiind în proces cu o femeie care l-a șantajat.

Vedeta de la FCSB a fost victima unui șantaj, fiind nevoit să meargă la Poliție și în Tribunal, unde a avut câștig de cauză.

Alexandru Băluță, șantajat cu mii de euro

La începutul anului 2022, când juca la Academia Puskas (Ungaria), extrema de 30 ani ar fi avut o relația extraconjugală cu o tânără pe care a abordat-o pe Instagram și cu care s-a întâlnit de câteva ori, notează tabloidul Cancan.

La câteva luni distanță, în octombrie, tânăra a început să-l șantajeze pe Băluță, cerându-i bani pentru nu-i spune soției despre relația dintre cei doi. Femeia a pus la cale un plan incredibil. I-a spus fotbalistului că cineva i-a „spart” telefonul și a văzut mesajele dintre cei doi și că acea persoană cere 3.000 de euro pentru a păstra secretul.

Băluță ar fi acceptat și ar fi transferat 2.000 de euro, bani ce urmau să fie dați de femeie mai departe. Ulterior, tânăra a revenit și, de pe un alt număr de telefon și ar fi cerut din nou 3.000 euro. pe care Alex ar fi acceptat să-i plătească în două tranșe, dar a avut probleme tehnice când a vrut să facă prima plată.

Băluță a făcut plângere la Poliție

Până la urmă, fotbalistul a mers la Poliție, unde a depus o plângere. Polițiștii au descoperit că femeia era cea care-l șantaja, au făcut o percheziție la domiciliul acesteia, de unde au ridicat mai multe telefoane. Tânăra a fost arestată preventiv o zi, iar apoi plasată timp de o lună în arest la domiciliu.

Ulterior, Băluță a mers în instanță. În martie 2023 a dat-o în judecată pe Cristina, iar prima decizie, la Tribunalul Craiova, a venit în iulie. 

Judecătorii au decis ca femeia să fie condamnată la 1 ani și 4 luni de închisoare cu suspendare și ca Băluță să primească 9.500 de euro, ca daune materiale (2.000 de euro) și morale (7.500). 

Decizia inițială, din iulie 2023

Tânăra a făcut recurs la Curtea de Apel Craiova. Iar decizia a venit în decembrie 2023. Iar magistrații au decis reducerea daunelor morale la 4.000 de euro.

Decizia finală, din decembrie 2023

Băluță este căsătorit cu Diana. Cei doi formează un cuplu de mai mulți ani și au împreună doi copii. S-au căsătorit în 2022.

VIDEO Bănel Nicoliță, mulțumit de jocul lui FCSB: „Și-au revenit repede”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.