Liga 1

Transfer exotic pentru Universitatea Craiova! Internaționalul care este așteptat în cantonamentul din Antalya

Denil Maldonado (dreapta) Foto: Imago

Articol de Andrei Petrescu  —  sâmbătă, 06 ianuarie 2024

Universitatea Craiova este aproape să mai oficializeze încă un transfer. După ce l-au adus pe Pyry Soiri (29 de ani), oltenii se pregătesc acum să ia un nou fundaș străin: Denil Maldonado (25 de ani).

Stoperul din Honduras a evoluat ultima dată în MLS, la Los Angeles FC. El va veni în schimbul unei sume importante de bani. 

Denil Maldonado, aproape de Universitatea Craiova

Potrivit presei din Honduras, jucătorul este așteptat să ajungă în cantonamentul oltenilor din Antalya și să se alăture trupei lui Ivaylo Petev.

Denil Maldonado și-a început cariera în Honduras, la FC Motagua, ulterior tranferându-se în Mexic, la Pachuca. Apoi a evoluat în Chile la CD Everton, iar anul trecut s-a dus în SUA la Los Angeles FC, echipă unde nu a reușit să se adapteze. 

Maldonado va fi al 4-lea hondurian care ajunge în Liga 1 după Carlo Costly (Vaslui), Edgar Alvarez (Dinamo) și Randy Diamond (Șoimii Pâncota). 

600.000de euro este cota lui Maldonado potrivit transfermarkt

Jurnaliști hondurieni au încurcat Craiovele

Războiul de identitate dintre FCU Craiova și CS Universitatea Craiova a făcut ca mai mulți jurnaliști din Honduras să încurce viitoarea echipă a lui Maldonado. Jurnalistul Gustavo Roca a anunțat pe pagina sa de Twitter că Maldonado va ajunge la FCU Craiova, în timp ce ziaristul Julio Cruz a scris că fotbalistul a semnat cu Universitatea.

Evident, al doilea a avut dreptate, trupa lui Mihai Rotaru fiind cea care e aproape de transfer. 

Citește și alte știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.