Campionate

Antrenorul lui Sassuolo îl laudă pe Daniel Boloca: „A prins curajul de care avea nevoie”

Alessio Dionisi (43 de ani), antrenorul de la Sassuolo, a vorbit despre situația mijlocașului Daniel Boloca (25 de ani). foto: Imago

Articol de David Marinescu  —  sâmbătă, 06 ianuarie 2024

Alessio Dionisi (43 de ani), antrenorul de la Sassuolo, a vorbit despre situația mijlocașului Daniel Boloca (25 de ani).

Daniel Boloca s-a refăcut complet, după ce ratase meciul cu AC Milan din cauza unei accidentări suferite în partida cu Genoa.

Românul care refuză să mai vină la națională, preferând să aștepte o convocare în squadra azzurra, s-a ciocnit într-un duel aerian cu Milan Badelj, care i-a spart buza și i-a rupt un dinte! 

În ciuda durerii, Boloca a revenit pe teren după ce a primit îngrijiri medicale, și a bifat tot meciul.

Antrenorul Alessio Dionisi a anunțat că Daniel Boloca este apt și va juca în meciul cu Fiorentina, din runda #19 din Serie A, după ce a intrat câteva minute și în partida cu Atalanta din Cupa Italiei, scor 1-3, în care a reușit să marcheze.

Antrenorul Alessio Dionisi a anunțat că Daniel Boloca s-a refăcut după accidentare

„Boloca ieșise din cauza unei probleme medicale. Astăzi va juca, s-a antrenat cu echipa. A intrat puțin cu Atalanta și a prins curajul de care avea nevoie după accidentarea suferită”, a spus Alessio Dionisi, potrivit Tuttomercato.

Boloca: „Aveam dubii, însă am făcut-o pentru părinții mei"

„Prima convocare a venit din România, părinții mei s-au născut acolo și au ajuns în Italia ca extracomunitari. Nu m-am gândit niciodată că voi fi chemat la o echipă națională. A fost o senzație foarte frumoasă pentru ai mei. 

Eu nu eram foarte sigur, aveam unele dubii. M-am certat cu ei și le-am zis că eu nu vorbesc limba, în casă discutăm mereu în italiană și uneori mai scapă un cuvânt românesc. 

Înțeleg când vorbesc, dar... sunt născut în Italia... Era o ocazie unică și părinții mei erau prea fericiți. Așa că am acceptat", a spus Boloca, pentru Cronache di Spogliatoio.

VIDEO. Edi Iordănescu a comentat pe marginea situației lui Daniel Boloca: „Este un băiat de caracter! Nu mă așteptam să explodeze acest subiect”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.