Liga 1

Ilie Dumitrescu a vorbit despre marele său regret: „Nu trebuia să am reacție și să fiu obraznic”

Ilie Dumitrescu (55 de ani), fost mare internațional, regretă că nu a putut evolua în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, când Steaua a fost învinsă, scor 0-4, de AC Milan.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Saturday, 06 January 2024

Ilie Dumitrescu (55 de ani), fost mare internațional, regretă că nu a putut evolua în finala Cupei Campionilor Europeni din 1989, când Steaua a fost învinsă, scor 0-4, de AC Milan.

Din cauza unui cartonaș galben primit în faza semifinalelor, Ilie Dumitrescu a fost indisponibil în finala de pe Camp Nou.

După aproape 35 de ani, Ilie Dumitrescu încă trăiește cu „regretul” că nu și-a putut ajuta echipa în acel meci.

Ilie Dumitrescu: „Nu trebuia să am reacție și să fiu obraznic”

Am și eu un regret, că nu am jucat finala aia de Champions League. Că nu am putut să dau mai mult pentru fotbal. Mi-a lipsit o educație profesională. Eu nu am avut probleme de adaptare în Anglia (n.r. - la Tottenham). 

20 de goluriîn 62 de meciuri are Ilie Dumitrescu pentru naționala României

Nu trebuia să am reacție și să fiu obraznic. Trebuia să accept că o dată m-a folosit (n.r. - antrenorul) și că trebuie să demonstrez”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru Digi Sport.

VIDEO. Gică Hagi a dezvăluit, după 33 de ani, dialogul cu Ilie Dumitrescu

>

Ilie Dumitrescu și Ianis Hagi, întâlnire în Ajunul Crăciunului

Fostul mare atacant al României a făcut o poză și a postat-o pe rețelele de socializare: „Nicio zi liberă. Crăciun fericit!”.

Ilie Dumitrescu a vorbit mereu la superlativ despre Ianis Hagi. Un exemplu sunt declarațiile oferite în vara lui 2021:

Din punctul meu de vedere, Ianis a primit o educație profesională fantastică la Fiorentina. Era evidentă schimbarea before and after. Cred că pasul acolo a fost extrem de important pentru educația lui. Asta vorbeam cu Hagi acum câteva zile, îi spuneam că noi doi nu am avut niciodată educația profesională pe care o are Ianis. Noi am suferit din acest punct de vedere. Discutam cu Gică, analizam realizările lui Ianis și spuneam că mental este cu mult peste mine sau Gheorghe Hagi. 
- Ilie Dumitrescu

FOTO: Facebook @Ilie Dumitrescu

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.